Αθήνα

°C

Τετάρτη

28

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σεφερλής Hairspray: Η «μαρκίζα» στη νέα παράσταση του κωμικού στο θέατρο
LIFESTYLE

Σεφερλής Hairspray: Η «μαρκίζα» στη νέα παράσταση του κωμικού στο θέατρο

Σεφερλής Hairspray: «Θα πήγαινα «δεύτερο όνομα» σε μαρκίζα γιατί ποτέ δεν είχα θέμα με τη μαρκίζα», ανέφερε ο γνωστός κωμικός.

Σεφερλής HairsprayΣτην παράστασή του «Hairspray» και στα θέματα… μαρκίζας αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Μάρκος Σεφερλής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν». «Θα πήγαινα «δεύτερο όνομα» σε μαρκίζα γιατί ποτέ δεν είχα θέμα με τη μαρκίζα, ακόμα κι όταν έκανα τηλεόραση, που ήμουν πολύ επίκαιρος και ήμουν στα σχήματα, πριν κάνω τις δικές μου δουλειές. Ποτέ δεν διεκδίκησα πού θα μπει το όνομα μου. Αυτό λέω και στους ηθοποιούς που είναι μαζί μου όλα αυτά  τα χρόνια, πως ο καθένας παίρνει ότι του αξίζει επάνω στη σκηνή. Ποτέ δεν απαίτησα να μπει κάπου το όνομα μου, υπάρχει μια ιεραρχία και ποτέ δεν είχα δημιουργήσει πρόβλημα, ούτε ήμουν δυσαρεστημένος, Κάθε φορά με έβαζαν εκεί που οι ίδιοι το θεωρούσαν σκόπιμο για τη δουλειά», ανέφερε αρχικά ο κωμικός.

Σε ερώτηση για το αν το συζήτησε με τον Κώστα Κόκλα και την Ντορέττα Παπαδημητρίου απάντησε: Όχι, δεν ανακατεύτηκα καθόλου. Είθισται στην παράσταση αυτή, σε όλες τις χώρες, ο ηθοποιός που κάνει τη μάνα, σε όλους τους θιάσους, να είναι πρώτος και να ηγείται του θιάσου. Δεν το συζήτησα, δεν έθεσα βέτο, ούτε μπήκε όρος σε κανένα συμβόλαιο. Ο παραγωγός παίρνοντας έναν ηθοποιό στον οποίο ποντάρει, σίγουρα θα τον βάλει στη θέση που εκείνος κρίνει ότι θα είναι συμφέρουσα. Δεν κάνω αυτή τη δουλειά για να προβληθώ και να βλέπω το όνομα μου, αλλά γιατί θέλω να περνάει καλά ο κόσμος, μέσα από αυτή τη δουλειά λυτρώνομαι κι εγώ, περνάω καλά», κατέληξε ο Μάρκος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις