Αθήνα

°C

Κυριακή

01

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αναρχικοί Μαρούσι: Παρέμβαση αντιεξουσιαστών σε εμπορικό κέντρο
ΕΛΛΑΔΑ

Αναρχικοί Μαρούσι: Παρέμβαση αντιεξουσιαστών σε εμπορικό κέντρο

Αναρχικοί Μαρούσι: Συμβολική ειρηνική πορεία το μεσημέρι του Σαββάτου στην κεντρική αγορά από ομάδα 60-70 ατόμων, με συνθήματα κατά του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Αναρχικοί Μαρούσι: Ομάδα αντιεξουσιαστών έκανε παρέμβαση σήμερα το μεσημέρι σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι. Μερίδα αντιεξουσιαστών πέταξε τρικάκια φώναξε συνθήματα κατά της αστυνομικής βίας και υπέρ των καταλήψεων. Η παραμονή τους στον χώρο διήρκησε περίπου 10 λεπτά, κατά τη διάρκεια των οποίων μοίρασαν στον κόσμο το ενημερωτικό δελτίο Καταληψίας και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Συγκεκριμένα, ομάδα 60-70 ατόμων επέλεξαν το μεσημέρι του Σαββάτου να μην κινηθούν σε κάποιο από τα κεντρικά σημεία της Αθήνας, αλλά σε ένα ασυνήθιστο για τα δεδομένα τους μέρος, την Κηφισιά!

Έτσι, πραγματοποίησαν συμβολική πορεία στους δρόμους της κεντρικής αγοράς της παραδοσιακής συνοικίας των βορείων προαστείων, φώναξαν συνθήματα κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, πέταξαν τρικάκια και, έπειτα από μισή, περίπου, ώρα βγήκαν στη λεωφόρο Κηφίσιας με κατεύθυνση προς το κέντρο.

Έφοδος και στο Mall στο Μαρούσι

Ομάδα αντιεξουσιαστών μπήκε στο Mall στο Μαρούσι, πέταξε τρικάκια και φώναξε συνθήματα κατά της αστυνομικής βίας και υπέρ των καταλήψεων. Έπειτα από 10, περίπου, λεπτά, οι αντιεξουσιαστές αποχώρησαν χωρίς να προκαλέσουν προβλήματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις