Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Η ανάρτηση στο Instagram και τα κορμιά «φέτες»
LIFESTYLE

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Η ανάρτηση στο Instagram και τα κορμιά «φέτες»

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Η Χριστίνα Μπόμπα, που είναι αρκετά ενεργή στα social media, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφία της με τον σύζυγό της.

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης δεν χάνουν την ευκαιρία να φτιάχνουν βαλίτσες και να ταξιδεύουν στον κόσμο. Το ζευγάρι, που πριν λίγο καιρό έγιναν νονοί, αποφάσισε να μην βρεθεί σε κάποιον κλασσικό χειμερινό προορισμό και επέλεξε ένα εξωτικό μέρος για τις ημέρες των γιορτών. Έτσι λοιπόν η Χριστίνα Μπόμπα και ο αγαπημένος της σύζυγος, Σάκης Τανιμανίδης ταξίδεψαν μέχρι και τις Φιλιππίνες και γεμίζουν τις μπαταρίες τους για τη νέα χρονιά.

Η Χριστίνα Μπόμπα, που είναι αρκετά ενεργή στα social media, μοιράστηκε για ακόμα μία φορά με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφία της με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη. Οι δυο τους πέρα από πολύ ερωτευμένοι που φαίνονται να είναι, δεν διστάζουν και να ποζάρουν με τα μαγιό τους, δείχνοντας ιδιαίτερα ευτυχισμένοι. Η όμορφη και πλέον παρουσιάστρια Χριστίνα Μπόμπα γράφει στην ανάρτησή της στο Instagram χαρακτηριστικά: «Αυτές τις ημέρες αγάπης θυμήσου ότι το καλύτερο δώρο που σου έχει δοθεί ποτέ βρίσκεται μάλλον δίπλα σου! Σας στέλνουμε τις ευχές μας και την αγάπη μας από τις μακρινές Φιλιππίνες!».

Η ανάρτηση της Χριστίνα Μπόμπα στον λογαριασμό της στο Instagram

https://www.instagram.com/p/B6lKeKwlUbs/?utm_source=ig_embed

Δείτε ακόμα

«Έχω περάσει νύχτα με γυναίκα που δεν θυμόμουν ούτε το όνομά της»: Ο Μιχαήλ από τις 8 Λέξεις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις