Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έλεγχοι Αστυνομίας – Ιόνια Οδός: Πρόστιμα και αφαιρέσεις άδειας κυκλοφορίας
ΕΛΛΑΔΑ

Έλεγχοι Αστυνομίας – Ιόνια Οδός: Πρόστιμα και αφαιρέσεις άδειας κυκλοφορίας

Έλεγχοι Αστυνομίας - Ιόνια Οδός: Εντόπισαν τρία άτομα να οδηγούν ισάριθμα φορτηγά, στα οποία, σύμφωνα με την Αστυνομία, είχε πραγματοποιηθεί επέμβαση στον ταχογράφο με την τοποθέτηση μαγνήτη.

Έλεγχοι Αστυνομίας – Ιόνια Οδός: Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας στην Ιόνια οδό για επεμβάσεις σε ταχογράφους φορτηγών. Ειδικότερα, κατά την διάρκεια ελέγχων που πραγματοποίησαν τις τελευταίες δύο ημέρες οι αστυνομικοί του Α΄ τμήματος τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου-Ιωαννίνων εντόπισαν αρκετές παραβιάσεις. Πιο συγκεκριμένα, εντόπισαν τρία άτομα να οδηγούν ισάριθμα φορτηγά, στα οποία, σύμφωνα με την Αστυνομία, είχε πραγματοποιηθεί επέμβαση στον ταχογράφο με την τοποθέτηση μαγνήτη. Η τοποθέτηση του μαγνήτη, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, είχε ως αποτέλεσμα να μην καταγράφονται η δραστηριότητά του οδηγού και του οχήματος.

Αυτό σημαίνει πως δεν καταγράφονται οι ώρες οδήγησης και ανάπαυσης οδηγού, η ταχύτητα οχήματος, η ένδειξη χιλιομέτρων κά. Στην συνέχεια, οι αστυνομικοί βεβαίωσαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα. Προχώρησαν μάλιστα και σε αφαιρέσεις επί τόπου των πινακίδων καθώς επίσης και τις άδειες κυκλοφορίας των φορτηγών. Τέλος, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, οι έλεγχοι στα φορτηγά οχήματα θα συνεχισθούν να γίνονται σε όλο το οδικό δίκτυο της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με σκοπό φυσικά την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων που γίνονται συχνά.

Δείτε ακόμα

Μεγάλες αλλαγές στην πλατεία Αμερικής της Αθήνας: Σε «λίφτινγκ» προχώρησε ο Δήμος Αθηναίων με πλύσιμο και βάψιμο του σημείου 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις