Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σία Κοσιώνη γιος: Άβαφη, σε μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram
LIFESTYLE

Σία Κοσιώνη γιος: Άβαφη, σε μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram

Σία Κοσιώνη γιος: Η Σία Κοσιώνη έστειλε τα δικά της «χρόνια πολλά» ποζάροντας άβαφη, αγκαλιά με τον γιο της και ένα αρκουδάκι.

Σία Κοσιώνη γιος: Τις ημέρες των Χριστουγέννων με τα αγαπημένα της πρόσωπα απολαμβάνει η Σία Κοσιώνη. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ προσπαθεί να αφιερώνει όσο πιο πολύ χρόνο μπορεί στους αγαπημένους της και κυρίως στον γιο της. Ωστόσο, δεν ξεχνά και τους διαδικτυακούς της φίλους και μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της.

Η Σία Κοσιώνη έστειλε τα δικά της «χρόνια πολλά» ποζάροντας άβαφη, αγκαλιά με τον γιο της και ένα αρκουδάκι. Οι διαδικτυακοί της φίλοι της ευχήθηκαν «χρόνια πολλά», ενώ ένας follower της σχολίασε πως «λιώνει» με το ύφος της μητρότητας. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Σία Κοσιώνη ποστάρει φωτογραφία με τον γιο της. Πρόσφατα, είχε δημοσιεύσει στιγμιότυπο από τη βόλτα τους στο Μουσείο Γουλανδρή.

View this post on Instagram

Μια μεγάλη, ζέστη αγκαλιά σε ένα μικρό χνουδωτό αρκουδάκι που μες στις γιορτές μας έδωσε ένα μεγάλο μάθημα αγάπης. Το ArGOODaki των @goodysburgerhouse, ο δικός μας Τέντι, χωράει φέτος στη δική του αγκαλιά όλα τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, προσφέροντας τον απαραίτητο εξοπλισμό για την κάλυψη των αναγκών σίτισης και εκπαίδευσης στα έξι παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα. Του αξίζει. Χρόνια πολλά σε όλους! #ArGOODaki #GoodysBurgerHouse #sharelove

A post shared by Sia Kossioni (@siakossioni) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις