Αθήνα

°C

Παρασκευή

07

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Θεοδωρικάκος “Κιβωτός του Κόσμου”: Ο υπουργός στο πλευρό των παιδιών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος “Κιβωτός του Κόσμου”: Ο υπουργός στο πλευρό των παιδιών

Θεοδωρικάκος "Κιβωτός του Κόσμου": Ο υπουργός Εσωτερικών ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις ανάγκες της «Κιβωτού του Κόσμου» και μοίρασε δώρα στα παιδιά.

Θεοδωρικάκος “Κιβωτός του Κόσμου”: Την «Κιβωτό του Κόσμου» στην Πωγωνιανή, στα ελληνοαλβανικά σύνορα, επισκέφθηκε σήμερα Χριστούγεννα, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος. Ο κ. Θεοδωρικάκος ενημερώθηκε από την υπεύθυνη του Κέντρου ‘Αντυ Θεοδωρακοπούλου για τα προβλήματα και τις ανάγκες της «Κιβωτού του Κόσμου», συζήτησε με τα παιδιά και τους μοίρασε δώρα. Μάλιστα με ορισμένα από τα μεγαλύτερα παιδιά, έπαιξε πινγκ – πονγκ. Στην «Κιβωτό του Κόσμου» στην Πωγωνιανή, φιλοξενούνται 54 παιδιά από δύο έως 17 ετών. Στην επίσκεψή του στην «Κιβωτό του Κόσμου» ο υπουργός Εσωτερικών συνοδευόταν από τον δήμαρχο Πωγωνίου Κώστα Καψάλη, τον πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Ανάπτυξης (ΕΕΤΑΑ), Ηλία Γιάτσιο και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων της ΝΔ, Θεόδωρο Τζαρούχη.

«Δεν μπορούσα να έλθω στα Γιάννενα και να μην επισκεφθώ, εδώ στη μεθόριό μας με την Αλβανία, αυτή τη θαυμάσια δομή όπου ο πάτερ Αντώνιος μαζί με τους συνεργάτες του, δίνουν αγάπη και υποστήριξη σε παιδιά, που δυστυχώς έχουν βασανισθεί στη ζωή τους. Όλοι οι χριστιανοί οφείλουμε να δείχνουμε την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εσωτερικών, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Ο κ. Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης στο Δελβινάκι, όπου εξήρε το έργο των συνοριοφυλάκων και τόνισε ότι με την προσφορά τους ενδυναμώνουν το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις