Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης κάλαντα: Χαρούμενες παιδικές φωνές στο Μέγαρο Μαξίμου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης κάλαντα: Χαρούμενες παιδικές φωνές στο Μέγαρο Μαξίμου

Μητσοτάκης κάλαντα: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον γιο του Κωνσταντίνο και την κόρη του Δάφνη άκουσαν αρχικά τα κάλαντα από περίπου 20 παιδιά του Πανελλήνιου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ».

Μητσοτάκης κάλαντα: Τα κάλαντα είπαν στον πρωθυπουργό παιδιά του Πανελλήνιου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ» και ενώσεις Κρητικών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον γιο του Κωνσταντίνο και την κόρη του Δάφνη άκουσαν αρχικά τα κάλαντα από περίπου 20 παιδιά του Πανελλήνιου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ» που βρέθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου με τους συνοδούς τους.

Από την ημέρα, ωστόσο, δεν έλειψαν και οι πολιτικές συζητήσεις καθώς οι δημοσιογράφοι με αφορμή την αναχώρηση του πρωθυπουργού για το Μέτσοβο το απόγευμα της Τετάρτης ενώ προηγουμένως θα έχει βρεθεί στην Κάσο του υπενθύμισαν την ατάκα του σε συνάντηση με την Φώφη Γεννηματά τον περασμένο Οκτώβριο ότι στο βουνό παίρνει τις σημαντικότερες αποφάσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λέει ότι ίσως εκεί (σ.σ. στο Μέτσοβο) να σκεφτεί το όνομα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μητσοτάκης Κάλαντα:

Κατά πληροφορίες ακολούθησε και ο εξής διάλογος:

Μητσοτάκης: Βουνό είχα πει θα πάω και στο βουνό θα πάω
Δημοσιογράφος: Πρέπει όμως να κατεβείτε από εκεί με την πλάκα με το όνομα.

Ο πρωθυπουργός αφού άκουσε το «καλήν ημέραν άρχοντες» στη συνέχεια χαιρέτησε τα παιδιά και μίλησε μαζί τους ενώ τους έδωσε από ένα γούρι από το Χαμόγελο του Παιδιού αλλά και σοκολάτες. Στη συνέχεια στον πρωθυπουργό ευχήθηκαν με τον τρόπο τους τα μέλη του συλλόγου Ασιγωνιωτών «Παύλος Γύπαρης» και της Ένωσης Κρητών «Άγιος Ανδρέας Κρήτης» ενώ κάλαντα είπαν και τα μέλη της Αδελφότητας Ολυμπιτών Καρπάθου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ».

Πρωταγωνιστές στις κρητικές μαντινάδες ήταν τα μικρά παιδιά με τον μικρό Στράτο να ξεχωρίζει καθώς είπε στον πρωθυπουργό ότι του έφερε τύχη καθώς τού υπενθύμισε ότι του είχε πει μαντινάδα και το 2018 και μετά ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις