Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”Κόκκινο ποτάμι” επεισόδιο 13: Tι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα, Κυριακή 22/12
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”Κόκκινο ποτάμι” επεισόδιο 13: Tι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα, Κυριακή 22/12

''Κόκκινο ποτάμι'' επεισόδιο 13: Κυριακή σήμερα και η αγαπημένη σειρά επιστρέφει με νέο επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις.

”Κόκκινο ποτάμι” επεισόδιο 13: Ήρθε επιτέλους η Κυριακή και οι περισσότεροι από τους τηλεθεατές θα είναι συντονισμένοι στις οθόνες τους προκειμένου να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους σειρά εποχής «Κόκκινο ποτάμι». Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, θα παρακολουθήσουμε ότι η είσοδος των Ελλήνων στη Θεσσαλονίκη βρίσκει τον Μίλτο να αναρρώνει από τον σοβαρό τραυµατισµό του στην αγκαλιά της αγαπηµένης του Ιφιγένειας.

Ο περήφανος Πόντιος Ελληνας αγνοεί πως πίσω στην πατρίδα του γεννιέται ο ανιψιός του και πρώτος εγγονός της οικογένειας Παυλίδη. Η Βασιλική γίνεται µητέρα, χαρίζοντας ευτυχία τόσο στον Θέµη όσο και σε όλη την οικογένεια. Η ήττα της Τουρκίας στον Βαλκανικό Πόλεµο βρίσκει τα παράλια του Πόντου να εποικίζονται από µουσουλµάνους πρόσφυγες και τους ηττηµένους του πολέµου να γυρεύουν αιτία για την ήττα τους στους Ελληνες και τους Αρµένιους που ζουν στην περιοχή.

”Κόκκινο ποτάμι” επεισόδιο 13: Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

 ”Κόκκινο ποτάμι” επεισόδιο 12

Στο προηγούμενο επεισόδιο της Κυριακής, ο Θέμης αποφασίζει να «απαντήσει» στον Οσμάν με το ίδιο νόμισμα. Η αιματηρή σύγκρουσή τους φέρνει ταραχές στην περιοχή που παίρνουν μεγάλες διαστάσεις. Η Ιφιγένεια, βλέποντας σε μια προβολή επικαίρων της «Πατέ» τον Μίλτο τραυματισμένο, αποφασίζει να αψηφήσει κάθε κίνδυνο και να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να τον βρει. Η επίθεση που δέχτηκε ο βουλευτής Παυλίδης στα χωράφια από τον Οσμάν τον αφήνει σοβαρά τραυματισμένο, στερώντας του τη δυνατότητα να περπατήσει ξανά. Ο μικρότερος γιος του, ο Θέμης, κυριεύεται από οργή και αποφασίζει να απαντήσει στον Οσμάν και τους ανθρώπους του.

Ο Θέμης επιχειρεί μαζί με τον αδελφό της Βασιλικής, τον Παναγιώτη, να βγάλουν απ’ τη μέση τον ορκισμένο εχθρό των Ελλήνων Οσμάν. Οι ταραχές που ξεσπάνε μετά από την ενέδρα που του στήνουν παίρνουν μεγάλες διαστάσεις. Η ζωή των Ελλήνων στα παράλια του Πόντου γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, με το φόβο να γίνεται πια κυρίαρχο συναίσθημα. Τις ανακρίσεις για τον πυροβολισμό του Οσμάν θα αναλάβει ο λοχαγός Αλή Ομέρογλου, ο οποίος έρχεται εσπευσμένα από την Κωνσταντινούπολη. Η εμφάνισή του θα παίξει καταλυτικό, αλλά και αναπάντεχο ρόλο στις εξελίξεις.

Ολόκληρο το προηγούμενο επεισόδιο 12

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις