Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χάρης – Αντελίνα: Η «νεανική» ανάρτηση του Βαρθακούρη στο Instagram
LIFESTYLE

Χάρης – Αντελίνα: Η «νεανική» ανάρτηση του Βαρθακούρη στο Instagram

Χάρης - Αντελίνα νέοι: Το πρωί του Σαββάτου, ο τραγουδιστής και συνθέτης, πόσταρε μία φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram, από το παρελθόν με την Αντελίνα.

Χάρης – Αντελίνα: Οι καβγάδες τους στο Globetrotters είναι ομηρικοί. Ωστόσο , ο Χάρης Βαρθακούρης και η σύζυγός του, Αντελίνα, είναι ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι. Το Globetrotters ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία αύριο, με τα spoilers να έχουν ήδη κάνει γνωστό το ποιο ζευγάρι κερδίζει τελικά. Ο λόγος, φυσικά για τους Χάρη και Αντελίνα Βαρθακούρη, τους οποίους έχει λατρέψει το κοινό, ζητώντας μάλιστα, να γίνουν ριάλιτι με τίτλο «Δε Βαρθακούριανς». Το ζευγάρι έχει χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές γέλιου, χάρη στην απλότητα τους αλλά και στους συνήθεις καβγάδες τους, με αποτέλεσμα πολύς κόσμος να ταυτιστεί μαζί του.

Το πρωί του Σαββάτου, ο τραγουδιστής και συνθέτης, που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πόσταρε μία φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram, από το παρελθόν με την σύζυγό του Αντελίνα, όταν ήταν και οι δύο πιο νέοι -χωρίς άσπρα μαλλιά ο ίδιος και μελαχρινή η Αντελίνα. Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Μωρό μου δες τι βρήκα… κάποτε ήμασταν (πιο) νέοι!(Και φιγουρίνια) (Από τότε μας «περιτριγύριζε» η τηλεόραση…) (άλλωστε δούλεψες σε αυτό το κανάλι κάποια χρόνια μετά!!) (Και ο καθένας μας κοιτάζει αλλού ) (εγώ χωρίς καμία άσπρη τρίχα… κι εσύ μελαχρινή)».

https://www.instagram.com/p/B6VaajPB_Uk/

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις