Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2: Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας και το… αναπάντεχο ποστ της Κάτιας
LIFESTYLE

GNTM 2: Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας και το… αναπάντεχο ποστ της Κάτιας

GNTM 2: Το GNTM 2 ολοκληρώθηκε την Πέμπτη το βράδυ με έναν τελικό που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

GNTM 2: Την πρώτη της ανάρτηση μετά την νίκη της στο GNTM 2 έκανε η Άννα Μαρία Ηλιάδου. Το GNTM 2 ολοκληρώθηκε την Πέμπτη το βράδυ με έναν τελικό που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως κυρίως λόγο των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στην ψηφοφορία του κοινού, με αποτέλεσμα να στεφθούν τελικά δύο νικήτριες. Οι Κάτια Ταραμπάνκο και η Άννα Μαρία Ηλιάδου. Το Star έσπευσε να εξηγήσει το λόγο για το φιάσκο, λέγοντας πως οφειλόταν σε τεχνικά προβλήματα λόγω μεγάλης συμμετοχής στην ψηφοφορία.

Η μόνη από τις τρεις φιναλίστ που δεν νίκησαν, η Κέισι Μίσιου έκανε προχθές την πρώτη της ανάρτηση ευχαριστώντας όλο τον κόσμο, με την Άννα Μαρία Ηλιάδου να ακολουθεί. Η μία εκ των δύο νικητριών του διαγωνισμού μοντέλων επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θέλησε κι αυτή να ευχαριστήσει για την αγάπη και την υποστήριξη που έλαβε.

Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας Ηλιάδου από το GNTM 2

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της στο Instagram, με φωτογραφία από την πρώτη δοκιμασία του τελικού, στην οποία μάλιστα, πήρε 4 δεκάρια από τους κριτές, η Άννα Μαρία Ηλιάδου έγραψε: «Ένα ταξίδι γεμάτο ένταση και εμπειρίες μόλις τελείωσε και τελείωσε πολύ όμορφα! Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και την στήριξη που μου δώσατε. Τα καλύτερα έρχονταιιιιιιιιιιιιιιιι»». Την ανάρτησή της αυτή, σχολίασαν τόσο η κριτής του gntm 2, Ηλιάνα Παπαγεωργίου γράφοντας «Κουκλάκι μας» όσο και η καλή της φίλη Κέισι Μίσιου, που βγήκε τελικά τρίτη στον μεγάλο τελικό: «Σου αξίζουν πολλά» της έγραψε.

Η Κάτια Ταραμπάνκο, σε μια προσπάθεια να πετάξει από πάνω της την εικόνα που δημιούργησε μέσα στο σπίτι του GNTM, στην πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά τη νίκη της, έχει διάθεση ποιητική…

https://www.instagram.com/p/B6V_HZZANiL/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις