Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συμπλοκή αλλοδαπών Κρήτη: Φονικό επεισόδιο στο Τυμπάκι
ΕΛΛΑΔΑ

Συμπλοκή αλλοδαπών Κρήτη: Φονικό επεισόδιο στο Τυμπάκι

Συμπλοκή αλλοδαπών Κρήτη: Από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης φέρεται να προκύπτει ότι τα τραύματα προήλθαν από μαχαιριές.

Συμπλοκή αλλοδαπών Κρήτη: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός συμπλοκής αλλοδαπών, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 26 Νοεμβρίου στο Τυμπάκι της Μεσαράς, στην Κρήτη. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο θάνατος του 37χρονου άνδρα από το Πακιστάν προήλθε από αιχμηρό αντικείμενο (μαχαίρι). Από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης φέρεται να προκύπτει ότι τα τραύματα προήλθαν από μαχαιριές που δέχτηκε στην καρδιά και τον πνεύμονα, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής μεταξύ 20-30 Πακιστανών, με ξύλα, σίδερα αλλά και μαχαίρια. Στην διάρκεια του περιστατικού ο ομοεθνής τους χτυπήθηκε με μαχαίρι στον θώρακα, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός, ενώ ένας ακόμη διεκομίσθη τραυματισμένος με χτυπήματα στο κεφάλι στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Από τους 16 Πακιστανούς που κλήθηκαν να απολογηθούν μόνο οι δύο προφυλακίστηκαν ενώ οι άλλοι 14 Πακιστανοί αφέθηκαν ελεύθεροι, με περιοριστικούς βέβαια όρους. Υπενθυμίζεται πως ακόμα μία συμπλοκή αλλοδαπών σημειώθηκε λίγες μέρες πριν στα Πατήσια, συγκεκριμένα στην οδό Νικοπόλεως, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και ένας να νοσηλεύεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο στις 20:10 το βράδυ, όπου βρήκαν ένα άτομο αιμόφυρτο στον δρόμο. Τον βαριά τραυματία μετέφερε στο νοσοκομείο το ΕΚΑΒ, όπου και λίγο αργότερα κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις