Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κίνηση Κηφισός τώρα: Το τροχαίο έφερε προβλήματα στους δρόμους
ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση Κηφισός τώρα: Το τροχαίο έφερε προβλήματα στους δρόμους

Κίνηση Κηφισός τώρα: Στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο φορτηγά, δύο ΙΧ και ένα μηχανάκι, ευτυχώς όμως δεν υπήρξε τραυματισμός.

Κίνηση Κηφισός τώρα: Γερά νεύρα και τεράστια υπομονή πρέπει να επιστρατεύσουν οι οδηγοί για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση που έχει προκληθεί  μετά από σοβαρό τροχαίο που έγινε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στη λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Λαμία και συγκεκριμένα στο ύψος μεταξύ Αχαρνών και Βρυούλων, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο φορτηγά, δύο ΙΧ και ένα μηχανάκι, ευτυχώς όμως δεν υπήρξε τραυματισμός. Αυτή την ώρα, υπάρχει απίστευτη κίνηση και ουρές χιλιομέτρων στο συγκεκριμένο ρεύμα της Εθνικής οδού, από το ύψος του Ρέντη, μέχρι το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς έσκασε το κάρτερ του ενός εκ των δύο φορτηγών και περιμένει τον γερανό να το παραλάβει, αφού δεν μπορεί να κινηθεί.

Δείτε φωτογραφίες:

Κορωπί τροχαίο: Η δεύτερη καραμπόλα της ημέρας

Νωρίτερα, κινηματογραφική καταδίωξη που κατέληξε σε σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στο Κορωπί το μεσημέρι της Παρασκευής. Η καταδίωξη εκτυλίχθηκε στη λεωφόρο Αεροδρομίου-Κορωπίου στο ρεύμα προς Κορωπί, στο ύψος της οδού Αγίων Αναργύρων, όταν τέσσερις Ρομά, που επέβαιναν σε όχημα και νωρίτερα είχαν διαπράξει διάρρηξη στην περιοχή, αρνήθηκαν να σταματήσουν σε σήμα αστυνομικών.

Ανέπτυξαν ταχύτητα και επιχείρησαν να διαφύγουν, με τους αστυνομικούς να τους καταδιώκουν. Αποτέλεσμα ήταν το όχημα των Ρομά να προκαλέσει καραμπόλα. Τρεις από τους επιβάτες του αυτοκινήτου προσπάθησαν να διαφύγουν, ωστόσο και οι τέσσερις Ρομά συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις