Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης: Σε σπάνια δημόσια εμφάνιση – Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ
LIFESTYLE

Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης: Σε σπάνια δημόσια εμφάνιση – Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ

Μακρυπούλια - Χατζηγιάννης: Το γνωστό ζευγάρι, παραβρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για καλό σκοπό στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ».

Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης: Με τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηγιάννη και γεμάτη χαμόγελα πόζαρε η Ζέτα Μακρυπούλια σε μια σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση, δείχνοντας πως είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Το γνωστό ζευγάρι, που συνυπήρχαν φέτος και στο μουσικό talent show The Final Four με την Ζέτα Μακρυπούλια στην θέση της παρουσιάστριας και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στην κριτική επιτροπή, παραβρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για καλό σκοπό στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ».

Η Ζέτα Μακρυπούλια έλαμπε στο πλευρό του συντρόφου της με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη της. Για την εμφάνισή της αυτή, επέλεξε ένα καμηλό παλτό σε oversize γραμμή, το οποίο συνδύασε με μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι, λευκό πουκάμισο και μαύρες μπότες. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, από την άλλη, ήταν κι αυτός πολύ κομψός, με ένα γκρι παντελόνι, λευκό πουκάμισο και μαύρο μάλλινο παλτό.

Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης: Τα… ελαττώματα του συντρόφου της

Η γνωστή παρουσιάστρια είχε μιλήσει πρόσφατα για την σχέση της με τον τραγουδιστή και δεν δίστασε να αποκαλύψει τα ελαττώματά του. Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού: «Δεν έχει ελαττώματα που μπορεί να με τρελάνουν. Έχει στιγμές που αφαιρείται ξαφνικά και το μυαλό του μπορεί να πάει αλλού και κλείνεται στον εαυτό του. Το καταλαβαίνω όμως γιατί μου συμβαίνει κι εμένα. Έχουμε αρκετά κοινά. Είναι λίγο ακατάστατος κάποιες φορές αλλά το έχουμε λύσει κι αυτό. Για μένα ήταν λίγο θέμα το ότι έγινε vegan. Είναι λίγο κουραστικό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις