Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστίνα Στεφανίδη – Γιώργος Λέντζας: Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης
LIFESTYLE

Χριστίνα Στεφανίδη – Γιώργος Λέντζας: Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης

Χριστίνα Στεφανίδη - Γιώργος Λέντζας: Οι δυο τους έφτασαν στο θέατρο πιασμένοι χέρι-χέρι και έδειχναν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Χριστίνα Στεφανίδη – Γιώργος Λέντζας: Αχώριστοι φαίνεται πως είναι Χριστίνα Στεφανίδη και Γιώργος Λέντζας. Το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και περίπου έναν χρόνο, έδωσε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Βερβερίτσα Reloaded», που ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά. Χριστίνα Σετφανίδη και Γιώργος Λέντζας απαθανατίστηκαν από τον φακό του NDPphoto, σε μια κοινή επίσημη έξοδο μετά από αρκετό καιρό.

Οι δυο τους έφτασαν στο θέατρο πιασμένοι χέρι-χέρι και έδειχναν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, όντες πολύ ευδιάθετοι. Ο Γιώργος Λέντζας είχε εκφράσει την αγάπη του για την Χριστίνα Στεφανίδη στα γενέθλιά της το καλοκαίρι, ανεβάζοντας φωτογραφία τους από ταξίδι τους.

Η ανάρτηση του Γιώργου Λέντζα λίγο καιρό πριν

Ο Γιώργος Λέντζας αποφάσισε να εκφράσει δημόσια την αγάπη του για τη σύντροφό του, ανεβάζοντας σε instastory μία κοινή τους φωτογραφία, στην οποία είναι αγκαλιασμένοι κι εκείνος την φιλά τρυφερά στο μάγουλο. «Happy Birthday clickbait», έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, ο οποίος φαίνεται να είναι πολύ ευτυχισμένος στο πλευρό της Χριστίνας Στεφανίδη.

Χριστίνα Στεφανίδη – Γιώργος Λέντζας: Η γνωριμία του ζευγαριού

Πληροφορίες για την προσωπική του ζωή δεν υπήρχαν. Τουλάχιστον δεν είχαν απασχολήσει τον Τύπο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, Λέντζας και Στεφανίδη γνωρίστηκαν πριν από καιρό μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή υπήρξε μεγάλη έλξη και χημεία μεταξύ τους.

Δείτε εδώ παλαιότερη συνέντευξή του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις