Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελεονώρα Μελέτη πατέρας: Ποζάρουν αγκαλιά και η ομοιότητα είναι εμφανής
LIFESTYLE

Ελεονώρα Μελέτη πατέρας: Ποζάρουν αγκαλιά και η ομοιότητα είναι εμφανής

Ελεονώρα Μελέτη πατέρας: Μία τρυφερή φωτογραφία, στην οποία ποζάρει μαζί με τον πατέρα της, Γιώργο Μελέτη, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελεονώρα Μελέτη.

Ελεονώρα Μελέτη πατέρας: Πατέρας και κόρη μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους, ενώ όπως λέει και η ίδια έχουν την ίδια παπά…γαλλική μύτη! Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Μεσάνυχτα» , η Ελεονώρα Μελέτη, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναρτά συχνά φωτογραφίες με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη, αλλά πολύ σπάνια με τους γονείς της. Στο συγκινητικό μήνυμα που συνόδευε την κοινή φωτογραφία της με τον πατέρα της, τον αποκαλεί πρότυπο αρσενικού και πολύ ευαίσθητο. «Είμαστε ίδιοι. Έχουμε το ίδιο σχήμα προσώπου, πανομοιότυπα αυτιά & δάχτυλα στα χέρια & στα πόδια. Το ίδιο χαμόγελο. Την ίδια μύτη… & πάντα μου έλεγε να μη στενοχωριέμαι γιατί μπορεί να μην είναι γαλλική είναι όμως παπά…γαλλική! Έχουμε & τον ίδιο χαρακτήρα. Τις ίδιες ιδιοτροπίες & δυσκολίες. Την ίδια πολυπλοκότητα σκέψης.

Με τον μπαμπά μου είμαστε τόσο ίδιοι που πλέον πιστεύω πως δεν είναι απλά θέμα DNA. Νομίζω πως από την αδυναμία που του έχω, την αγάπη που νιώθω γι’ αυτόν, τον έχω εσωτερικεύσει. Ο μπαμπάς μου μου έχει πει σοφές κουβέντες που τις έχω πάντα στο μυαλό μου κάθε φορά που ζορίζομαι. Είναι πρότυπο Αρσενικού. Ο μπαμπάς μου είναι εσωστρεφής. Έχει πολύ χιούμορ, του αρέσει το διάβασμα, δεν είναι πολύ κοινωνικός είναι όμως ευαίσθητος. Είναι αυτοδημιούργητος & αυτό τον έχει θέσει τόσο ψηλά στα μάτια μου. Εργατικός, επίμονος. Με τον μπαμπά μου δεν έχουμε πολλές φωτογραφίες γιατί δεν αρέσουν ούτε σε μένα ούτε σε εκείνον. & νομίζω ότι όταν του ζήτησα να πάρουμε μέρος στο project της La Mer, ξέρω πως κατά βάθος δέχτηκε γιατί είχε ήδη οραματιστεί πού θα βάλει την κορνίζα με τη φωτογραφία μας…».

View this post on Instagram

Είμαστε ίδιοι. Έχουμε το ίδιο σχήμα προσώπου, πανομοιότυπα αυτιά & δάχτυλα στα χέρια & στα πόδια. Το ίδιο χαμογελο. Την ίδια μύτη… & πάντα μου έλεγε να μη στενοχωριέμαι γιατί μπορεί να μην είναι γαλλική είναι όμως παπά…γαλλική! Έχουμε & τον ίδιο χαρακτήρα. Τις ίδιες ιδιοτροπίες & δυσκολίες. Την ίδια πολυπλοκότητα σκέψης. Με τον μπαμπά μου είμαστε τόσο ίδιοι που πλέον πιστεύω πως δεν είναι απλά θέμα DNA. Νομίζω πως από την αδυναμία που του έχω, την αγάπη που νιώθω γι’αυτόν, τον έχω εσωτερικεύσει. Ο μπαμπάς μου μου έχει πει σοφές κουβέντες που τις έχω πάντα στο μυαλό μου κάθε φορά που ζορίζομαι. Είναι πρότυπο Αρσενικού. Ο μπαμπάς μου είναι εσωστρεφής. Έχει πολύ χιούμορ, του αρέσει το διάβασμα, δεν είναι πολύ κοινωνικός είναι όμως ευαίσθητος. Είναι αυτοδημιούργητος & αυτό τον έχει θέσει τόσο ψηλά στα μάτια μου. Εργατικός, επίμονος. Με τον μπαμπά μου δεν έχουμε πολλές φωτογραφίες γιατί δεν αρέσουν ούτε σε μένα ούτε σε εκείνον. & νομίζω ότι όταν του ζητησα να πάρουμε μέρος στο project της La Mer, ξέρω πως κατά βάθος δέχτηκε γιατί είχε ήδη οραματιστεί πού θα βάλει την κορνίζα με τη φωτογραφία μας…#LaMerxSorrenti #LoveLaMer #LaMer #LaMerxEleonoraMeleti

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις