Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αποχώρηση GNTM 17/12: Ο τελικός, έρχεται – Ο θρήνος της Κέισι και το κορίτσι που είπε “αντίο”
LIFESTYLE

Αποχώρηση GNTM 17/12: Ο τελικός, έρχεται – Ο θρήνος της Κέισι και το κορίτσι που είπε “αντίο”

Αποχώρηση GNTM 17/12: Η Μαρία Μιχαλοπούλου, ή αλλιώς Μαρία η «αγρότισσα», είδε το όνειρο του GNTM να φτάνει στο τέλος.

Αποχώρηση GNTM 17/12: Οι 4 καλύτερες του GNTM κατέφθασαν ντυμένες στα ολόμαυρα σε μια εντυπωσιακή βίλα στα σύνορα με την Ελβετία, για την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης. Έπρεπε να ενσαρκώσουν τις Ιταλίδες χήρες σε ένα κινηματογραφικό σκηνικό, ποζάροντας στο φακό του Nικόλα Αριστείδου. Η απόγνωση, ο θρήνος, η εξάντληση και η συνειδητοποίηση είναι τα 4 συναισθήματα, που έπρεπε να αποδώσει η κάθε κοπέλα και η Άννα – Μαρία ήταν η υπεύθυνη για τη διανομή των ρόλων. Η επιβλητική ατμόσφαιρα αλλά και η εντυπωσιακή απόδοση των κοριτσιών, τόσο ως πρωταγωνίστριες όσο και ως κομπάρσοι, ενθουσίασαν τους κριτές, σε ένα γύρισμα, που η συγκίνηση ήταν διάχυτη.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η Έλενα Χριστοπούλου, υποδέχθηκαν τις τέσσερις εκλεκτές στο Autodromo Enzo e Dino Ferrari στην Ίμολα, για ένα concept, που συνδύαζε δυναμισμό και αισθησιασμό. Ως σέξι μηχανικοί των pit stop, τα κορίτσια πόζαραν με στενά φορέματα δίπλα σε μια vintage formula1, σε μια φωτογράφηση γεμάτη χρώμα και ταχύτητα

Η επιστροφή στο σπίτι του GNTM επεφύλασσε μια έκπληξη στα μοντέλα, καθώς τους περίμεναν δώρα, άρωμα Χριστουγέννων, αγαπημένοι καλεσμένοι αλλά και εντάσεις. Η αποκάλυψη των φωτογραφιών στο πλατό υπογράμμισε το επίπεδο στο οποίο έχουν φτάσει τα επίδοξα top models. Το GNTM όμως είναι διαγωνισμός και είχε τρία μόνο εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό. Η Μαρία Μιχαλοπούλου, τελικά, ήταν αυτή που αποχώρησε από το GNTM, με τις Κέισι Μίζιου, Άννα Μαρία Ηλιάδου και Κάτια Ταραμπάνκο να περνούν στον τελικό.

Αποχώρηση GNTM 17/12

GNTM 2: Το βίντεο με την «ερμηνεία» της Κέισι

Τα κορίτσια έπρεπε να βγάλουν ένα «μουντό» και «μαύρο» αποτέλεσμα ως χήρες, που ήταν και το κόνσεπτ της φωτογράφησης στο Βαρέζε. Αυτή που έδωσε… ρεσιτάλ ήταν η Κέισι, η οποία έπρεπε να βγάλει κλάμα στην φωτογράφιση. Η νεαρή διαγωνιζόμενη εντυπωσίασε τους κριτές με το υποκριτικό της ταλέντο στην φωτογράφιση, αλλά στη συνέχεια αυτής, ξέσπασε σε κανονικά κλάματα. Παρέσυρε μάλιστα και τα υπόλοιπα κορίτσια, με τους κριτές να ξεσπούν σε χειροκροτήματα, χαρακτηρίζοντας «συγκλονιστική» την φωτογράφισή της.

GNTM 2: Τα αυτοκίνητα της Formula 1

Τα κορίτσια του GNTM 2,  φόρεσαν τα πιο σέξι φορέματα τους στην τελευταία τους δοκιμασία στην Ιταλία, ένα επεισόδιο πριν τον τελικό. Στην αρχή, έκαναν βόλτα ως συνοδηγοί, σε μια ακριβή Ferrari, ωστόσο εκεί τους περίμενε και μια δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης.

Οι διαγωνιζόμενες φόρεσαν τέσσερα μίνι φορέματα με πολύ έντονα χρώματα, και πολύ ψηλά παπούτσια. Οι κριτές τους εξήγησαν με τις ομπρέλες το κόνσεπτ της φωτογράφισης, ενώ καθεμία κοιτούσε ένα αντικείμενο, που έπρεπε να φωτογραφηθεί μαζί.

Τα κορίτσια του GNTM 2 στην πίστα της Ιμολα

GNTM 2: Ξέσπασε η Μαρία: «Κάτι έχω κάνει καλά και είμαι εδώ!»

Σε μία συζήτηση που είχαν στο σαλόνι του σπιτιού, η Κέισι εξέφρασε την άποψη ότι η Μαρία θα ‘πρεπε να είναι αυτή που θα φύγει, αφού βρέθηκε τυχαία στον χώρο του μόντελινγκ, κάτι που στεναχώρησε πολύ τη διαγωνιζόμενη.«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα φτάσω στην τελική τετράδα γιατί ήξερα κι από μόνη μου ότι αντικειμενικά δεν είμαι όμορφη για να γίνω μοντέλο, αλλά ότι ήρθα εδώ πέρα επειδή δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω δεν υφίσταται!» είπε στην κάμερα η Μαρία. «Αν δεν είχα πάρει σοβαρά δε θα ήμουν εδώ, αν δεν είχα κάνει σοβαρή προσπάθεια δε θα ήμουν εδώ» δήλωσε με δάκρυα στα μάτια.

«Άμα αυτές που το γνώριζαν και το αγαπούσαν το μόντελινγκ το βρήκαν δύσκολο, εγώ το βρήκα παλούκι γιατί έπρεπε να αλλάξω όλη μου την κοσμοθεωρία!» είπε φανερά συγχυσμένη, ξεσπώντας στη συνέχεια: «Αυτό που με ενοχλεί είναι το τυχαίο. Δεν πιστεύω ότι είμαι τυχαία εδώ μέσα, δεν είμαι τυχαία στις τέσσερις… κάτι στο διάολο έχω κάνει καλά κι είμαι εδώ!».

GNTM 2: Ποια είναι η Μαρία

Λίγο πριν τον τελικό του GNTM πάμε να μάθουμε 7+1 πράγματα που δε γνωρίζαμε για τη ζωή της Μαρίας Μιχαλοπούλου.

Η Μαρία είναι 19 χρονών

Κατάγεται από το Μάννα Κορινθίας

Βοηθάει από μικρό παιδί τον πατέρα της με τις αγροτικές δουλειές και γνωρίζει τα πάντα γύρω από την παραγωγή μήλων και την πώλησή τους στη λαϊκή αγορά

Έχει εργαστεί ως σερβιτόρα, καθαρίστρια σε ξενοδοχείο, βοηθός εκπαιδευτή ιππασίας, αλλά και ομαδάρχισσα σε κατασκηνώσεις

Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τον αθλητισμό (μπάσκετ, ποδόσφαιρο, τένις, ενόργανη γυμναστική, μπαλέτο, παραδοσιακοί χοροί, ιππασία)

Δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με το modelling, πριν το GNTM

Ονειρεύεται να ανοίξει ένα κέντρο ιππασίας για παιδιά με ειδικές ανάγκες

Motto της: Η δουλειά δεν είναι ντροπή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις