Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ζενεβιέβ Σνικ: Η φούξια γούνα και η «κόντρα» στο Instagram
LIFESTYLE

Ζενεβιέβ Σνικ: Η φούξια γούνα και η «κόντρα» στο Instagram

Ζενεβιέβ Σνικ: “Δεν είναι του Snik είναι δίκη μου, είναι οικολογική” έγραψε η Ζενεβιέβ κάτω από τη φωτογραφία που ανήρτησε με τη γούνα.

Ζενεβιέβ Σνικ«Σάλος» έχει δημιουργηθεί στα Social Media με την επίμαχη φούξια γούνα της Ζενεβιέβ. Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM είδαμε όλη την παραγωγή του ριάλιτι να ταξιδεύει στο Μιλάνο στα πλαίσια του προημιτελικού. Τόσο οι κριτές του GNTM όσο και οι coaches των κοριτσιών, Έλενα Χριστοπούλου και Ζενεβιέβ Μαζαρί δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media πολλές φωτογραφίες από το ταξίδι τους στο Μιλάνο. Όπως είναι γνωστό, τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν πριν περίπου ένα μηνά και μαζί στο Μιλάνο ήταν και ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, Snik.

Ο Snik τότε είχε ποστάρει στο Instagram του μια φωτογραφία όπου πόζαρε με μια εντυπωσιακή φούξια γούνα. Στα story που ανέβαζαν χθες τα μέλη του GNΤΜ είδαμε τη Ζενεβιέβ να ποζάρει με μία γούνα, η οποία έμοιαζε πολύ με αυτή του Snik και πολλοί θεώρησαν ότι πρόκειται για την ίδια. Η art director του GNTM έσπευσε να απαντήσει με μία ανάρτηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram . “Δεν είναι του Snik είναι δίκη μου, είναι οικολογική” έγραψε η Ζενεβιέβ κάτω από τη φωτογραφία που ανήρτησε. Ο Snik έκανε με τη σειρά του μια ερώτηση στους ακόλουθους της Ζενεβιέβ, αφού τους ρώτησε ποιος από τους δύο φόρεσε τελικά καλύτερα τη πολυσυζητημένη ροζ γούνα.

Δείτε τη φωτογραφία και τα σχόλια:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δεν είναι του @snikthehustla είναι δίκη μου, είναι οικολογική και @karllagerfeld @thisisplay.gr glasses @mcq @deluxhellas @gntmgr @starchanneltv hand made shoes @iridedeportu Glamsquad @desfashion @lemarion72 @melina.glantzi 💖💖💖💖

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη genevieve majari (@genevievevv) στις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις