Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μαρέβα γυναίκες: Η ανάρτηση στο Instagram ενόψει της νέας χρονιάς
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρέβα γυναίκες: Η ανάρτηση στο Instagram ενόψει της νέας χρονιάς

Μαρέβα γυναίκες: Συνόδευσε την ανάρτησή της στο Instagram με ένα παζλ φωτογραφιών.

Μαρέβα γυναίκεςΤις γυναίκες που ξεχώρισε – κάθε μία στον τομέα της – επέλεξε να αναρτήσει η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη ενόψει του νέου έτους. Η σύζυγος του πρωθυπουργού, με ανάρτησή της στο στο intagram επέλεξε να στείλει το μήνυμα: «Υποδεχόμαστε τη Νέα Χρονιά γιορτάζοντας τα επιτεύγματα γυναικών που μας εμπνέουν, που η δουλειά τους και η επιρροή τους αγγίζει όλες τις γενιές».

Συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα παζλ φωτογραφιών όπου περιλαμβάνονται η ακαδημαϊκός Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, η γκαλερίστα Πέγκυ Ζουμπουλάκη, η διευθύντρια του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης Αγγελική Γιαννακίδου, η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου, η σχεδιάστρια του brand Zeus +Dione Λυδία Βουσβούνη, η χορεύτρια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Μαρία Κουσουνή. Μοναδική γυναίκα από την πολιτική που περιλαμβάνεται στο φωτογραφικό κολάζ είναι η Μαρία Δαμανάκη, πρώην πρόεδρος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ η οποία το 20099 ορίστηκε επίτροπος Ναυτιλίας και Αλιείας της ΕΕ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#Repost @zeusndione (@get_repost) ・・・ We welcome the New Year by celebrating the achievement of women that inspire us, who’s work and influence spans generations. Υποδεχόμαστε τη Νέα Χρονιά γιορτάζοντας τα επιτεύγματα γυναικών που μας εμπνέουν, που η δουλειά τους και η επιρροή τους αγγίζει όλες τις γενιές @greece #womenempowerment Portraits of: Helene Ahrweiler #heleneahrweiler Peggy Zoumboulaki #peggyzoumboulaki Aggeliki Giannakidou #ethnologicalmuseumofthrace Maria Damanaki #mariadamanaki Maria Nafpliotou @marianafpliotou Lydia Vousvouni @lydia.vousvou Maria Kousouni @mariakousouni Maria Sakari @sakkattack7 Captured by @olympiakrasagaki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki) στις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις