Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM spoiler 16/12: Η αποχώρηση τη Δευτέρα και ο μεγάλος τελικός
LIFESTYLE

GNTM spoiler 16/12: Η αποχώρηση τη Δευτέρα και ο μεγάλος τελικός

GNTM spoiler 16/12: Ένα βήμα πριν από τον τελικό, τα κορίτσια ζουν ένα περιπετειώδες ταξίδι και δύσκολες δοκιμασίες.

GNTM spoiler 16/12: Στο επεισόδιο της Πέμπτης στο GNTM 2 οι κριτές επέλεξαν τις πέντε καλύτερες διαγωνιζόμενες και εκείνη που έπρεπε να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό ήταν η Άννα, για την οποία το «μαχαίρι στην καρδιά» ήταν διπλό, αφού εκείνη πακέταρε τα πράγματα για να επιστρέψει στο σπίτι της, ενώ οι top 5 πακέταραν τις βαλίτσες τους για να… πάνε στο Μιλάνο!«Καλώς ήρθατε στο Μιλάνο!», λέει ο Άγγελος Μπράτης με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να συμπληρώνει: «Θέλω να έχετε πίστη, θέλω να έχετε πάθος γιατί ξέρετε πώς πάει… Μιλάνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη!».

Στο νέο επεισόδιο τα κορίτσια, εκτός από πολλές βόλτες στην πανέμορφη μητρόπολη της μόδας, γνωρίζουν την ιταλική φινέτσα, φορούν δημιουργίες γνωστών Ιταλών σχεδιαστών, κάνουν catwalk και φωτογραφίζονται. Οι εκπλήξεις που τις περιμένουν εκεί ωστόσο, δεν είναι μόνο καλές, αφού η νέα δοκιμασία αποχώρησης ξεκινά αμέσως και όποια αποχωρήσει, τα μαζεύει και φεύγει απευθείας για Ελλάδα και… το σπίτι της!

Υπενθυμίζεται ότι ο μεγάλος τελικός είναι την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου.

GNTM spoiler 16/12: Η αποχώρηση

Τα κορίτσια θα ταξιδέψουν στην Ιταλική πόλη και η δοκιμασία που θα υποβληθούν θα είναι αρκετά απαιτητική. Τα επίδοξα μοντέλα θα πρέπει να περπατήσουν στην πασαρέλα και να φωτογραφηθούν ταυτόχρονα.

Ένα κορίτσι δεν τα καταφέρει. Αυτή θα είναι η Μαρία. Μια που μπήκε στο αεροπλάνο και ξεπέρασε την φοβίας της μια που… ξαναμπήκε και επέστρεψε στην Ελλάδα.

Ούτε την πόλη δεν πρόλαβε να χαρεί καλά- καλά. Το σημαντικότερο είναι όμως ότι το ταξίδι της μέσα στο GNTM τελειώνει σήμερα. Η Μαρία αποτέλεσε την έκπληξη του φετινού ριάλιτι μόδας. Μια νέα κοπέλα από τους αγρούς και τη λαϊκή αγορά “μάγεψε” με τις φωτογραφίες της και σχολιάστηκε αρκετά ο αυθόρμητος χαρακτήρας.

GNTM 2: Η Άννα Χατζή καρφώνει την Μαρία Μιχαλοπούλου

Η Άννα Χατζή αποχώρησε από το GNTM και η Μαρία Μιχαλοπούλου πήρε βαθιά ανάσα ανακούφισης. Η Άννα Χατζή, όμως, μπαίνοντας Στη φωλιά των Κου Κου, δήλωσε πώς έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν βγήκε από το GNTM και είδε τις δηλώσεις που είχε κάνει για εκείνη η Μαρία Μιχαλοπούλου.

«Γενικότερα, οι σχέσεις μου με τη Μαρία ήταν τυπικές, δεν είχαμε πολλά πάρε-δώσε. Από εκεί και πέρα υπήρξαν και εντάσεις, ήμασταν εσώκλειστες 5 μήνες, ήταν απολύτως λογικό να υπάρχουν τέτοια πράγματα. Τώρα επειδή είχαμε μείνει στο τέλος πάρα πολύ λίγες, ήταν φυσιολογικό να πούμε πέντε πράγματα παραπάνω.

Ό,τι έχω πει στη Μαρία δεν το έχω μετανιώσει. Αυτά που λέω τα εννοώ. Της τα έχω πει και off camera. Αυτά που έβλεπα να λέει δεν τα πίστευα. Μπροστά μου δεν έλεγε τίποτα. Εγώ τουλάχιστον τα έλεγα και off camera και on camera. Ποτέ δεν της κρύφτηκα. Από την αρχή δεν κάναμε παρέα. Δεν είναι κακό παιδί η Μαρία, καμία μέσα στο σπίτι δεν είναι κακιά, αλλά έχουμε διαφορετικούς χαρακτήρες”, σημείωσε η Άννα Χατζή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις