Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χολίδης απάτη: «Χάσαμε πολλά χρήματα για το Μάτια μου Όμορφα», αποκαλύπτει ο τραγουδιστής
LIFESTYLE

Χολίδης απάτη: «Χάσαμε πολλά χρήματα για το Μάτια μου Όμορφα», αποκαλύπτει ο τραγουδιστής

Χολίδης απάτη: «Το βίντεο κλιπ ήταν μισό. Μπλέξαμε με κάποιους απατεώνες», αποκαλύπτει ο Χρήστος Χολίδης.

Χολίδης απάτηΟ Χρήστος Χολίδης έχει ετοιμάσει ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Μάτια μου όμορφα» και σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως κόπιασε πολύ για να ολοκληρωθεί το βίντεο κλιπ του συγκεκριμένου τραγουδιού καθώς κάποιοι του έστησαν απάτη. Η αποκάλυψη του τραγουδιστή έγινε στο περιοδικό «Λοιπόν. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής:

«Έχω κάνει ένα καινούργιο τραγούδι με τίτλο «Μάτια μου όμορφα», μ’ ένα τρομερό βιντεοκλίπ που αξίζει να το δείτε, γιατί κόπιασα πάρα πολύ. Γιατί ταξιδέψαμε σε δύο χώρες και τελικά μας «έκατσε» το Ντουμπάι. Δεν μπορούσαμε στο Κάιρο να κάνουμε αυτά που θέλαμε, το βιντεοκλίπ ήταν μισό. Μπλέξαμε με κάποιους απατεώνες. Είχαμε μιλήσει μ’ ένα σκηνοθέτη, που ήθελε να μας πάει σ’ ένα μέρος στην Αίγυπτο, μαζί με μια χορεύτρια κι ένα χαλί, για να χορέψει η κοπέλα. Μας πήγε 200 χιλιόμετρα μακριά από το Κάιρο, στο πουθενά, μόνοι μας, και όταν φτάσαμε εκεί, ήταν άλλο το μέρος από εκείνο που μας είχαν πει. Μας ταλαιπώρησαν, η μέρα πέρασε, χάσαμε τον «μπούσουλα», χάσαμε χρήματα, τα χάσαμε όλα.

Το ότι χάσαμε χρήματα ήταν το μικρό κακό. Ήθελα να βγει το αποτέλεσμα, αλλά αφού δεν συνέβη, αποφάσισα με τον Αλεξ Κωνσταντινίδη, τον προσωπικό μου φίλο, «αδελφό» και σκηνοθέτη, να πάμε στο Ντουμπάι, γιατί θέλαμε έρημο, και ήθελα πολύ να βγάλω αυτή την εικόνα για το τραγούδι μου. Ήθελα τον άνθρωπο της ερήμου, το βεδουίνο, το οποίο πέτυχα ακριβώς όπως το είχα φανταστεί. Είναι από τις ωραιότερες δουλειές που έχω κάνει και δεν ήθελα να τελειώσει».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

New clip !!! Loading !! Μάτια μου όμορφα !!❌. ❌ #christoscholidis @alexiskon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos_cholidis (@christos_cholidis) στις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις