Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

12

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αγγελική Ηλιάδη Σάββας Γκέντσογλου: Ο χωρισμός, τα παιδιά της και η απιστία (vid)
LIFESTYLE

Αγγελική Ηλιάδη Σάββας Γκέντσογλου: Ο χωρισμός, τα παιδιά της και η απιστία (vid)

Αγγελική Ηλιάδη Σάββας Γκέντσογλου: «Δεν ένιωθα ανασφάλεια που ο σύντροφός μου ήταν μικρότερός μου».

Αγγελική Ηλιάδη Σάββας Γκέντσογλου: Η Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» και μίλησε για τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου και τον τρόπο που αντέδρασε ο μεγάλος της γιος. Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Δεν είχα ποτέ ανασφάλεια με τον εαυτό μου. Δεν ένιωθα ανασφάλεια που ο σύντροφός μου ήταν μικρότερός μου. Όταν ήμουν με τον Σάββα, είπα δεν με νοιάζει, ας το μάθουν, γιατί ένιωθα πολύ όμορφα μαζί του. Με τον Σάββα δεν σκεφτόμουν το αύριο. Νιώθω τυχερή γιατί με τον Σάββα ένιωσα τον απόλυτο έρωτα. Ο Σάββας είναι η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου. Όταν τελειώνει ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή σου νιώθεις πόνο και εγκατάλειψη.

Ήθελα να χαρίσω έναν πατέρα στο μεγάλο μου γιο. Έκανα φάουλ γιατί δεν ήμουν δίπλα στον Σάββα όσο έπρεπε. Πάλεψα να κρατήσω την οικογένεια, αλλά δεν τα κατάφερα. Θα ήμασταν ακόμα με τον Σάββα, αν ερχόταν στην Ελλάδα. Η έξυπνη γυναίκα ας ψάχνει μία στο τόσο το κινητό.

Ο χωρισμός ήταν δύσκολος, πόνεσα, ένιωσα ότι απογοήτευσα τα παιδιά μου. Μετά το χωρισμό ένιωσα ότι ο μεγάλος μου γιος έχασε την εμπιστοσύνη του σε μένα. Ένιωσε ότι του πήρα πίσω την οικογένεια που του υποσχέθηκα»!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις