Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / The Voice of Greece 2019: Η εμφάνιση του Νάσου στον πρώτο ημιτελικό και η… επίσκεψη
LIFESTYLE

The Voice of Greece 2019: Η εμφάνιση του Νάσου στον πρώτο ημιτελικό και η… επίσκεψη

The Voice of Greece 2019: Ο Νάσος εμφανίστηκε στον πρώτο ημιτελικό του The Voice, με σκοπό να περάσει στον τελικό του talent show.

The Voice of Greece 2019: Στη σκηνή του «The Voice» ανέβηκαν χθες το βράδυ, οι κορούλες ενός από τους διαγωνιζόμενους, κλέβοντας την παράσταση από τον μπαμπά τους. Ο Νάσος εμφανίστηκε στον πρώτο ημιτελικό του The Voice, με σκοπό να περάσει στον τελικό του talent show του Σκάι. Ο τραγουδιστής που ανήκει στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, ερμήνευσε το «Γράμμα» του Γιάννη Πάριου, εντυπωσιάζοντας κριτές και κοινό.

Και ενώ, λοιπόν, ο Νάσος δεχόταν την κριτική από την Ελεονώρα Ζουγανέλη, ξαφνικά εμφανίστηκαν στη σκηνή δύο «γνώριμοι επισκέπτες». Συγκεκριμένα, οι δύο κορούλες του διαγωνιζόμενου, ανέβηκαν στη σκηνή για να αγκαλιάσουν τον μπαμπά τους. Το τρυφερό στιγμιότυπο σχολίασε ο παρουσιαστής του The Voice, Γιώργος Λιανός, λέγοντας «Πάλι εσύ;» στο μικρό κοριτσάκι. «Πες ένα τραγούδι τουλάχιστον!», πρόσθεσε με χιούμορ.

The Voice of Greece 2019: Απόσπασμα από την ερμηνεία του Νάσου

The Voice of Greece 2019: Όταν… «εισέβαλαν» οι κόρες του

«Σας έχω συνηθίσει ντουέτο εσάς τις δύο. Αυτές οι δυο είναι πανταχού παρούσες, δεν υπάρχουν» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιανός, αφού την αδελφούλα της ακολούθησε και η μεγαλύτερη κόρη του τραγουδιστή. Οι κόρες του Νάσου, μαζί με τον ευτυχή και περήφανο μπαμπά τους άκουσαν τα σχόλια από τους κριτές και αποχώρησαν καμαρωτές από τη σκηνή τραβώντας όπως ήταν φυσικό όλα τα βλέμματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις