Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πάτησε την μητέρα του: Το μικρό αγόρι που φέρθηκε σαν μεγάλος άντρας (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Πάτησε την μητέρα του: Το μικρό αγόρι που φέρθηκε σαν μεγάλος άντρας (vid)

Πάτησε την μητέρα του: Ο μικρός που διέσχιζε τον δρόμο με την μητέρα του σηκώθηκε και σαν μεγάλος άντρας τα έβαλε με τον οδηγό.

Πάτησε την μητέρα του: Μια μητέρα με τον μικρό γιο της διέσχιζαν τον δρόμο όταν ξαφνικά ένα διερχόμενο αυτοκίνητο χτύπησε τους πεζούς. Συγκεκριμένα η μητέρα με το παιδί της διέσχιζαν την διάβαση πεζών όταν ένας αφηρημένος (μάλλον) οδηγός τους χτύπησε με το λευκό SUV του. Η γυναίκα με το παιδί έπεσαν κάτω, εκείνη φαινόταν να χτύπησε αλλά η αντίδραση του πιτσιρικά ήταν επική. Ο μπόμπιρας σηκώθηκε πάνω, πήγε κοντά στο αυτοκίνητο, το κλότσησε και στην συνέχεια ξεκίνησε να φωνάζει και να κουνάει το δάχτυλο στον οδηγό σαν μεγάλος άντρας.

Στην συνέχεια έτρεξε προς την μαμά του για να την βοηθήσει ενώ έβαλε και τα κλάματα. Ο οδηγός βγήκε αμέσως έξω πήρε την γυναίκα και το παιδί στο αυτοκίνητο και τους πήγε στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με τις Αρχές ανέλαβε όλη την ευθύνη του ατυχήματος. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Dadukou Chongqing στην Κίνα, στις 4 Δεκεμβρίου και καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας.

Πάτησε την μητέρα του: Δείτε το βίντεο την στιγμή του ατυχήματος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις