Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες»: Ο παπάς του χωριού ως υποψήφιος με την Ζωή Κωνσταντοπούλου
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες»: Ο παπάς του χωριού ως υποψήφιος με την Ζωή Κωνσταντοπούλου

«Άγριες Μέλισσες»: Ο άνδρας που έχει αναλάβει τον ρόλο του ιερέα, του παπα-Γρηγόρη στο Διαφάνι, υποσχέθηκε πολλές ακόμη εκπλήξεις στη συνέχεια της σειράς.

«Άγριες Μέλισσες»: Με την επιτυχία της σειράς «Άγριες Μέλισσες», κάθε χαρακτήρας από το θρυλικό Διαφάνι αποτελεί σχεδόν καθημερινά είδηση στην τηλεόραση και το διαδίκτυο. Το πλούσιο καστ της σειράς δεν μας αφήνει να πλήξουμε, καθώς ακόμη προσπαθούμε να γνωρίσουμε όλους τους χαρακτήρες, αλλά και τους ηθοποιούς πίσω από αυτούς, στις «Άγριες Μέλισσες». Το πρωί της Πέμπτης, στην πρωινή εκπομπή του OPEN, «Ευτυχείτε», μίλησε ο παπάς του χωριού, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης. Ο άνδρας που έχει αναλάβει τον ρόλο του ιερέα, του παπα-Γρηγόρη στο Διαφάνι, υποσχέθηκε πολλές ακόμη εκπλήξεις στη συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες». «Δεν έχετε δει ακόμη τίποτα, έρχονται πάρα πολλά ακόμα» είπε χαρακτηριστικά.

Τον Κωστή Σαββιδάκη μάθαμε, πέρα από τον ρόλο του και μέσα από τις πολύ πετυχημένες αναρτήσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά στο Instagram. Ανάμεσα στις άλλες selfie και ομαδικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς «Άγριες Μέλισσες» η Θεοφανία Παπαθωμά είχε αναρτήσει από τον Οκτώβρη ακόμη ξεκαρδιστικές στιγμές με τον ιερέα από το Διαφάνι. Η πρώτη της φωτογραφία σε στάση προσευχής, ήρθε να μας υπενθυμίσει την πρώτη σειρά από την οποία και την γνωρίσαμε. Τότε, στο «Άγγιγμα Ψυχής» του Μανούσου Μανουσάκη, υποδυόταν την κοπέλα που ερωτευόταν τον ιερέα, Σταύρο Ζαλμά. Σήμερα, τρολάροντας τον παπά στο Διαφάνι γράφει: «Άγγιγμα Ψυχής 2019, sequel».

View this post on Instagram

Άγγιγμα ψυχης 2019 sequel.

A post shared by Theofania Papathoma (@theofaniapapathoma) on

«Άγριες Μέλισσες»: Κόσμος του στέλνει μηνύματα στο facebook για τον ρόλο

Βεβαίως, ο ιερέας της ξεπλήρωσε το χιούμορ με μια σκηνή που συζητήθηκε πολύ στις «Άγριες Μέλισσες». Τα social media βούηξαν με τη δακρυσμένη εικόνα της Αγίας Αγάπης που έκαμψε τις αντιστάσεις των χωριανών ώστε να επιστρέψουν στο καφενείο της Βιολέτας μετά τον διασυρμό της από τον Κωνσταντή. «Έγινε ένα θαύμα είδαμε την εικόνα που δάκρυσε. Δεν θα σας πω αν δάκρυσε αλήθεια ή όχι, αυτό θα το πιστέψετε εσείς» λέει σήμερα ο κ. Σαββιδάκης για εκείνη την ιστορία της σειράς.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Σαββιδάκης εξηγεί πως πολύς κόσμος του στέλνει μηνύματα στο facebook για τον ρόλο του στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Πολλοί από αυτούς είναι και ιερείς όπως λέει χαρακτηριστικά, που του γράφουν πόσο «χαίρονται που κρατάμε το ρόλο σε μια αξοπρεπέστατη θέση». Υπάρχουν πάλι και εκείνοι που τον αντιμετωπίζουν ως πραγματικό ιερέα και μεταξύ αστείου και σοβαρού, του ζητούν να τους εξομολογήσει ή να κάνει τρισάγιο για εκείνους. Ο ρεπόρτερ της πρωινής εκπομπής του OPEN όμως, ρώτησε τον Κωστή Σαββιδάκη και για την ενασχόλησή του με τα κοινά. Ο ηθοποιός είχε κατέβει υποψήφιος, τόσο στις ευρωεκλογές, όσο όμως και στις εθνικές εκλογές με το κόμμα της «Πλεύσης Ελευθερίας», του οποίου επικεφαλής είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Άγριες Μέλισσες»: Δείτε την συνέντευξή του

Όσα είπε ο παπάς για την Ζωή Κωνσταντοπούλου

«Είναι αγαπημένη φίλη… με έχει πείσει ότι είναι πιο σωστή από ό, τι έχω ακούσει και ό, τι έχει πει το έχει πράξει» δήλωσε ο ηθοποιός που παρακολουθούμε στις «Άγριες Μέλισσες». Μια μικρή αναζήτηση στο υπουργείο εσωτερικών επιβεβαιώνει το γεγονός πως ο «ιερέας» από το Διαφάνι ήταν στο ψηφοδέλτιο της Πλεύσης Ελευθερίας στα Δωδεκάνησα. Το κόμμα έλαβε συνολικά 1,648 ψήφους στην εκλογική περιφέρεια και ο ίδιος ο Κωστής Σαββιδάκης, 682 σταυρούς. Σε κάθε περίπτωση, ο Κωστής Σαββιδάκης δεν άφησε γενειάδα για τον ρόλο του παπά. Φαίνεται πως εδώ και αρκετό καιρό έχει μακρύ πλούσιο μούσι, το οποίο τον βοήθησε να μπει στον ρόλο του ιερέα από τις «Άγριες Μέλισσες».

Πολλά συγχαρητήρια σας αξίζουν γι'αυτην ειδικά τη σκηνή!! Τρομερά συγκινητική!! Ο ρόλος σας εμφανίζεται σαν απο – μηχανής θεός πάντα για να βοηθήσει!! Έτσι θα έπρεπε να είναι όλοι οι ιερείς!! Σας ευχαριστούμε που μέσα απο τη σειρά αυτη μας υπενθυμιζετε το καθήκον του σωστού και φιλανθρωπου ιερέα!!!!

Gepostet von Elena Gianari am Sonntag, 8. Dezember 2019

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις