Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ: “Είναι σαν να νίκησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος το 1996”, λέει ο Ευθυμίου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ: “Είναι σαν να νίκησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος το 1996”, λέει ο Ευθυμίου

ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανήκει στην ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία» τόνισε ο πρώην υπουργός.

ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ: Τις προσχωρήσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε με παρέμβασή του ο συντονιστής Εξωτερικών και Άμυνας του ΚΙΝΑΛ Πέτρος Ευθυμίου. Ο κ. Ευθυμίου μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ απαντώντας στο ερώτημα για το εάν ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στα κόμματα της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αυτό. Να σας το πω με γλώσσα απλή: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια σαν να νίκησε ο Άκης ο Τσοχατζόπουλος το 1996».

Παράλληλα πρόσθεσε ότι «τα κόμματα είναι διαρκώς μεταβαλλόμενα. Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα μεγάλο κενό. Υπάρχει μια συγκροτημένη παράταξη, η συντηρητική παράταξη. Έστω και αν μέσα έχει ρεύματα διαφορετικά –άλλο είναι ο Μητσοτάκης, άλλο είναι η καραμανλική παράδοση, άλλο είναι διάφοροι άλλοι– παρ’ ολ’ αυτά είναι μια συγκροτημένη παράταξη, αποκτά συνοχή λόγω εξουσίας και έχει και μια λαϊκή επικύρωση πρόσφατα.

Αντίθετα στον ευρύ προοδευτικό χώρο και ιδίως στην πιο αναγκαία του πλευρά, που είναι μια σύγχρονη ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα, η οποία να έχει ένα σχέδιο πραγματικής εξόδου από τη χώρα από την κρίση με κοινωνική δικαιοσύνη υπάρχει ένα κενό».

Δείτε ακόμη

Χαμογελάκια και αγκαλίτσες στο Caravel: Ο Τσίπρας μίλησε στους “πράσινους” του ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις