Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αλβανός δραπέτης: Αυτός είναι ο 35χρονος που απέδρασε – Πήρε το ΚΤΕΛ από Κηφισό
ΕΛΛΑΔΑ

Αλβανός δραπέτης: Αυτός είναι ο 35χρονος που απέδρασε – Πήρε το ΚΤΕΛ από Κηφισό

Αλβανός δραπέτης: Αλβανός που εμπλέκεται σε υπόθεση ανθρωποκτονίας, έκοψε στα ΚΤΕΛ Κηφισού το σύστημα ηλεκτρονικής επιτήρησης-«βραχιολάκι»- πήρε το ΚΤΕΛ και κατευθύνεται στην Αλβανία.

Αλβανός δραπέτης: Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. καθώς Αλβανός που εμπλέκεται σε υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών ΙΧ, έκοψε στα ΚΤΕΛ Κηφισού το ηλεκτρονικό «βραχιολάκι», πήρε το ΚΤΕΛ και κατευθύνεται στην Αλβανία. Αμέσως μόλις διαπιστώθηκε ότι ο Αλβανός έκοψε το σύστημα παρακολούθησης, σήμανε συναγερμός και ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες υποδιευθύνσεις και οι συνοριακοί σταθμοί προκειμένου να μπλοκαριστεί πριν καταφέρει και εξαφανιστεί στην Αλβανία.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης. Ο καταζητούμενος βρισκόταν σε εκπαιδευτική άδεια. Από τις δικαστικές αρχές για να παρακολουθήσει τα μαθήματά του, είχε τεθεί ο όρος να φέρει βραχιολάκι, ηλεκτρονικό δηλαδή σύστημα επιτήρησης των κινήσεών του, το οποίο επιτρέπει ανά πάσα στιγμή να γνωρίζει η εταιρία που αναφέρει στην Αστυνομία που βρίσκεται ο υπόδικος.

Δείτε ακόμη

 Απόδραση στον Κηφισό – Έκοψε το «βραχιολάκι» και εξαφανίστηκε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις