Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / WhatsApp τέλος 2020: Σε ποιές συσκευές δεν θα υποστηρίζεται πια
PLUS

WhatsApp τέλος 2020: Σε ποιές συσκευές δεν θα υποστηρίζεται πια

WhatsApp τέλος 2020: Για χιλιάδες χρήστες δεν θα είναι δυνατόν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp από το 2020. Δείτε ποιές συσκευές αφορά.

WhatsApp τέλος 2020: Χιλιάδες κάτοχοι συγκεκριμένων κινητών συσκευών σύντομα δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το WhatsApp. Η εταιρεία που ανήκει στη Facebook, επιβεβαίωσε ότι θα σταματήσει να υποστηρίζεται από συγκεκριμένες εκδόσεις λειτουργικών Windows, Android και iOS. To WhatsApp είναι από τις εφαμοργές που χρησιμοποιούνται περισσότερο παγκοσμιώς. Στο PlayStore της Google μονάχα, πάνω από 1 δισεκατομμύριο χρήστες έχουν “κατεβάσει” την εφαρμογή. Τα στατιστικά του 2019 κάνουν λόγο για τουλάχιστον 500 εκατομμύρια χρήστες που την χρησιμοποιούν καθημερινά για ανταλλαγή μηνυμάτων και κλήσεων.

Όσον αφορά τα κινητά Windows ορισμένοι χρήστες δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή από 31 Δεκεμβρίου.  Όμως, για ορισμένους κατόχους κινητών με Android ή iOS λειτουργικό, δεν θα μπορούν να ανοίξουν την εφαρμογή από 1η Φεβρουαρίου του νέου έτους. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις συσκευές iPhone που “τρέχουν” iOS 7, όπως το iPhone 5s και το 5c. Στα Android, οι συσκευές που χρησιμοποιούν ακόμη Android 2.3.7, η “Gingerbread” όπως είναι γνωστή, δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την δημοφιλή εφαμοργή ανταλλαγής μηνυμάτων και κλήσεων. Τέτοια μοντέλα είναι π.χ. το Google Nexus και το Samsung Galaxy S. Ακόμη, συσκευές που είναι αγορασμένες μεταξύ 2003-2010 οριστικά δεν θα έχουν την δυνατότητα χρήσης της εφαρμογής (π.χ. Motorola MpX200).

WhatsApp τέλος 2020: Χιλιάδες χρήστες δεν θα μπορούν πλέον να το χρησιμοποιήσουν

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις