Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2 αποχώρηση 9/12: Δύο παίκτριες έφυγαν από το σπίτι
LIFESTYLE

GNTM 2 αποχώρηση 9/12: Δύο παίκτριες έφυγαν από το σπίτι

GNTM 2 αποχώρηση 9/12: Να λανσάρουν αρωματικό λαδάκι σώματος είχαν ως αποστολή τα κορίτσια του GNTM 2.

GNTM 2 αποχώρηση 9/12: Όχι μία, αλλά δύο παίκτριες αποχώρησαν από το GNTM 2. Στην τελευταία δοκιμασία, τα κορίτσια έπρεπε να ποζάρουν σε κάμερα, καθώς θα γύριζαν ένα βίντεο κατά το οποίο έπρεπε να αναδείξουν ένα λάδι σώματος. Οι περισσότερες έδειξαν να ζορίζονται ιδιαίτερα, καθώς δεν άκουγαν τις οδηγίες των κριτών που τις καθοδηγούσαν. Όπως αποδείχτηκε, η Κέισι και η Κάτια τα πήγαν καλύτερα και κέρδισαν το έπαθλο.

Η Βίκυ Καγιά αρχικά αναφέρθηκε στην Χαρά, στην οποία είπε πως το έσωσε τελευταία στιγμή και έβγαλε ένα καλό αποτέλεσμα. Την χειρότερη κριτική άκουσαν η Κωνσταντίνα και η Πόπη, οι οποίες βρέθηκαν ενώπιον της παρουσιάστριας του παιχνιδιού. Εκεί, άκουσαν την Καγιά να τους λέει πως θα αποχωρήσουν και οι δύο, μια κίνηση που προκάλεσε σοκ στα υπόλοιπα κορίτσια και παράλληλα, επαληθεύοντας τα spoilers της περασμένης εβδομάδας.

Η Κωνσταντίνα έφυγε συγκινημένη από το παιχνίδι, καθώς είπε πως έμαθε πολλά, αλλά πίστευε πως δεν άξιζε να φύγει σε αυτό το σημείο. Από την άλλη, η Πόπη το πήρε πιο ψύχραιμα και αποχαιρέτησε τα υπόλοιπα μοντέλα.

GNTM 2 αποχώρηση 9/12: Οι αποχωρήσεις
GNTM 2 αποχώρηση 9/12: Τα κορίτσια μετά το τέλος

GNTM 2 αποχώρηση 9/12: Ο Μπράτης τα ‘έχωσε’ στην Πόπη

Η Πόπη Γαλετσά δεν τα πήγε καλά στη δοκιμασία αποχώρησης του GNTM και όταν βρέθηκε στο πλατό τα… άκουσε για τα καλά από τους τέσσερις κριτές. Ειδικά ο Άγγελος Μπράτης ήταν πολύ σκληρός μαζί της.

«Για μένα έχεις πάει αλλού το κόνσεπτ, είναι κάτι άλλο. Δεν ξέρω πώς να στο πω ευγενικά, μοιάζει πολύ δεύτερο. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι είναι. Η τελευταία σου έκφραση ειδικά πολύ λάθος, πολύ εκτός κόνσεπτ. Έχεις δει ποτέ μεγάλη καμπάνια αρώματος, κρέμας, μεγάλων οίκων; Έχεις δει ποτέ;

Έξαλλη έγινε η Μαρία με τη Χαρά – Το παιχνίδι στο σαλόνι δεν εξελίχθηκε όπως περίμενε

Μιλάμε για μια τεράστια αγορά, στην οποία είναι τόσο προσεγμένα όλα, κάθε λεπτομέρεια, κάθε μικρή κίνηση, τα πάντα. Αυτό δεν έχει καμία σχέση, αυτό είναι τηλεμάρκετινγκ», της είπε ο Άγγελος Μπράτης.

GNTM 2: Έξαλλη η Μαρία με τη Χαρά

Λίγο πριν την αποχώρηση του GNTM, τα κορίτσια είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν μετά τα πολύωρα γυρίσματα της δοκιμασίας. Ένα παιχνίδι «Θάρρος ή Αλήθεια» στάθηκε αφορμή για εντάσεις και ξεσπάσματα. Στις τελευταίες κάρτες του παιχνιδιού, η Μαρία Μιχαλοπούλου βρέθηκε στο επίκεντρο, με την ίδια να κάνει υπομονή με όλα αυτά που ακούγονταν. Στο φινάλε, όμως, δεν άντεξε και ξέσπασε. Τα πυρά της, όμως, ήταν περισσότερο κατά της Χαράς Παππά.

«Έλεος, έλεος… Έπρεπε να μιλήσει η Χαρά; Έπρεπε να μιλήσει; Με βλέπεις ότι είμαι σαν ανάποδο γαμ…ο, βλέπεις ότι κρατιέμαι να κάνω υπομονή, βλέπεις ότι δεν μπορώ άλλο και πρέπει να δώσει και την επεξήγηση; Γιατί; Για να πει κάτι; Να μην πεις τίποτα ρε Χαρά», είπε η Μαρία Μιχαλοπούλου στην Ίλντα Κρόνι. «Πιστεύω ότι σήμερα έχει πληγωθεί πάρα πολύ από τη Χαρά, αλλά θα έπρεπε και αυτή να ξέρει να της κλείσει το στόμα ή να κάνει κάτι», είπε η Ίλντα Κρόνι.

GNTM 2: Ξέσπασε η Έλενα Χριστοπούλου κατά της Άννας

Στη δοκιμασία αποχώρησης του GNTM τα κορίτσια έπρεπε να επιστρατεύσουν όλη τη γοητεία και να σαγηνεύσουν τις κάμερες ενώ προωθούσαν ένα πολυτελές λάδι σώματος. Η Άννα Χατζή, κατά τη διάρκεια που φωτογραφιζόταν, έκανε αρκετά λάθη, σύμφωνα με την Έλενα Χριστοπούλου, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Στην τελευταία της ευκαιρία, η Άννα Χατζή πήγε πίσω για να ξεκινήσει ξανά η φωτογράφιση. Όμως, έβαλε ξανά τα κλάματα, με την Ηλιάνα να σπεύδει δίπλα της και να την αγκαλιάζει, προκειμένου να της δώσει κουράγιο.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η Έλενα Χριστοπούλου, βλέποντας όλο αυτό που συμβαίνει, εξερράγη: «Λοιπόν, Ηλιάνα έλα πίσω σε παρακαλώ. Άννα, θέλω να δω το μοντέλο που είναι μέσα στο σπίτι. Δες ποια είσαι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις