Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πτώματα σε χωράφι: Εντοπίστηκαν σοροί δύο γυναικών στον Έβρο
ΕΛΛΑΔΑ

Πτώματα σε χωράφι: Εντοπίστηκαν σοροί δύο γυναικών στον Έβρο

Πτώματα σε χωράφι: Οι δύο γυναίκες φέρονται να εισήχθησαν παράνομα στην Ελλάδα και για άγνωστους λόγους απεβίωσαν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Πτώματα σε χωράφι:  Άλλο ένα μακάβριο περιστατικό στον Έβρο, καθώς το πρωί της Κυριακής άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν, κατά την διάρκεια περιπολίας σε ένα χωράφι στο χωριό Γεμιστή, τα πτώματα δύο γυναικών. Οι δύο γυναίκες φέρονται να εισήχθησαν παράνομα στην Ελλάδα και για άγνωστους λόγους απεβίωσαν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, πρόκειται για πολύ νεαρές γυναίκες, ηλικίας 15 εως 25 ετών Αφροασιάτικης καταγωγής. Σημειώνεται πως την προηγούμενη εβδομάδα είχε βρεθεί από έναν κτηνοτρόφο σε αγροτική περιοχή στην ευρύτερη περιοχή του Έβρου, το πτώμα ενός νεαρού άνδρα, 20-25 ετών.

Παράλληλα, λίγες ώρες πριν εντοπίστηκε πτώμα, σε προχωρημένη σήψη στην Θεσσαλονίκη. Η σορός του άτυχου αυτού άνδρα εντοπίστηκε μετά από γνωστοποίηση του θέματος στην αστυνομία, η οποία ειδοποιήθηκε από τους γείτονες καθώς ο 42χρονος δεν είχε εμφανιστεί τις τελευταίες μέρες. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κλήθηκε αλλά δεν παρέλαβε τη σορό του και, όπως έγινε γνωστό, παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του άντρα. Υπενθυμίζεται ακόμα πως δύο μέρες πριν, εντοπίστηκε ακόμα ένα πτώμα πιθανώς από το περασμένο καλοκαίρι, από τις αστυνομικές αρχές στο χωριό Μαντασιά Δομοκού μετά από καταγγελία για έντονη δυσοσμία.

Πτώμα σε σπίτι

Το πτώμα ανήκε σε έναν ηλικιωμένο άνδρα 72 χρονών. Δύο διερχόμενα άτομα διαπίστωσαν τη δυσοσμία, προσπάθησαν να χτυπήσουν και να ανοίξουν την πόρτα, όταν δεν τα κατάφεραν, όμως, κάλεσαν την αστυνομία. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, μπήκαν στο οίκημα και εντόπισαν έναν νεκρό άνδρα σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το lamiareport.gr. Λόγω της κατάστασης του πτώματος, δεν ήταν δυνατό να αναγνωριστεί, άρα παραμένει άγνωστο εάν είναι ο 72χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις