Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / «Αστυνόμος» πουλούσε ναρκωτικά: Συνελήφθη στην Πλατεία Βάθης
ΕΛΛΑΔΑ

«Αστυνόμος» πουλούσε ναρκωτικά: Συνελήφθη στην Πλατεία Βάθης

«Αστυνόμος» πουλούσε ναρκωτικά: Ο λόγος για έναν 28χρονο Ιρανό, ο οποίος συνελήφθη, το βράδυ της 9ης Δεκεμβρίου στην περιοχή της Πλατείας Βάθης.

«Αστυνόμος» πουλούσε ναρκωτικάΚρύπτη που είχε ράψει εσωτερικά σε γιλέκο με το σήμα POLICE χρησιμοποιούσε για να μεταφέρει ναρκωτικά ένας 28χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη στην πλατεία Βάθης το βράδυ της Δευτέρας. Ο λόγος για έναν 28χρονο Ιρανό, ο οποίος συνελήφθη, το βράδυ της 9ης Δεκεμβρίου στην περιοχή της Πλατείας Βάθης, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Αστυνομίας Αθηνών, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί όπλων και για αντιποίηση.

Στην κατοχή του 28χρονου βρέθηκαν μετά από έλεγχο 11 κομμάτια ηρωίνης σε βραχώδη μορφή, συνολικού βάρους 6,8 γραμμαρίων, ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και 81 ευρώ. Σε βάρος του 28χρονου σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, από το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Σύμφωνα με το CNN Greece και την αστυνομική συντάκτρια Μίνα Καραμήτρου, όταν οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 28χρονο βρήκαν πάνω του 11 γραμμάρια ηρωίνη και εκτός από την κατηγορία για εμπορία ναρκωτικών αντιμετωπίζει και την κατηγορία για αντιποίηση Αρχής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις