Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / One διάλυση: Μέλος αποκαλύπτει ότι ευθύνεται ο Θεοφάνους
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

One διάλυση: Μέλος αποκαλύπτει ότι ευθύνεται ο Θεοφάνους

One Διάλυση: Μέλος του δημοφιλούς συγκροτήματος των 00ς αποκαλύπτει ότι τη διάλυσή τους ο Θεοφάνους ήταν που αποφάσισε το τέλος.

One Διάλυση: Για το παρασκήνιο πίσω από τη διάλυση των One, του διάσημου ελληνικού συγκροτήματος των 90s, μίλησε ένα από τα μέλη του, λέγοντας πως ο Γιώργος Θεοφάνους είναι υπεύθυνος για αυτή. Ο λόγος για τον Πάνο Τσερπέ, ο οποίος σε συνέντευξή του στην Espresso και την Κλάρα Ασημακοπούλου, αναφέρθηκε στο reunion του πετυχημένου boy band, αλλά και στη διάλυσή του, λέγοντας πώς αυτή την απόφαση, την πήρε ο Γιώργος Θεοφάνους. Σήμερα, το συγκρότημα έχει επανασυνδεθεί και κάνει εμφανίσεις.

«Εχω τη χαρά να είμαι πάλι με τους One. Εμφανιζόμαστε ξανά όλοι μαζί, χάρη σε μια πρόταση που έγινε στον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου έπειτα από ένα live μας το καλοκαίρι. Είμαστε στο Voodoo κάθε Πέμπτη και θα είμαστε εκεί μέχρι το Πάσχα. Βγαίνουμε ως guest stars στο πρόγραμμα που παρουσιάζει εκεί ο Κωνσταντίνου» συμπληρώνει.
Ερωτηθείς αν υπάρχει ενδεχόμενο μόνιμης επανένωσης, το μέλος των One, ανέφερε τα εξής: «Για να γίνει επανένωση πρέπει να υπάρχει δισκογραφική δουλειά κι αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να μας γράψει τραγούδι. Εκτός από τον Γιώργο Θεοφάνους, του οποίου ήταν ευθύνη και απόφαση τόσο η δημιουργία των One όσο και διάλυσή τους. Εκείνος είχε την ιδέα, το 1999, εκείνος έκανε τη σύσταση και αποφάσισε και το τέλος του συγκροτήματος. Ηταν όλο υπό την επιμέλειά του. Στο pick της επιτυχίας μας ήρθε η διάλυση» εξηγεί ο Πάνος και συνεχίζει:

one διάλυση

«Πρέπει να πω ότι όλοι είχαμε μερίδιο στην ευθύνη. Είχαν συμβεί πολλά. Λάθη, τσακωμοί, ανθρώπινα πράγματα, αλλά έφεραν κούραση. Κουράστηκε κι ο Γιώργος, ο οποίος είχε και άλλα προβλήματα τότε, προσωπικής φύσεως. Επαιξε ρόλο και η απόφαση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου να αποχωρήσει. Οταν διαλύθηκε το συγκρότημα, ο Θεοφάνους μας είπε: «Δεν θα κάνετε τίποτα ως One». Και ήταν απόλυτος. Ηταν σε όλες τις δισκογραφικές εταιρίες τότε, οπότε ήταν αναμενόμενο να γίνει όπως το είπε. Για εμένα οι One ήταν σαν οικογένεια. Ημουν 18 χρόνων και μεγάλωσα μαζί τους». Οσο για τις τωρινές σχέσεις του Πάνου με τον δημιουργό: «Ουδέτερη σχέση διατηρούμε όλα αυτά τα χρόνια. Ούτε καλή, ούτε κακή. Για εμένα ο Γιώργος Θεοφάνους είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος, στον οποίο οφείλω την καριέρα μου και τον ευγνωμονώ» αναφέρει.

one διάλυση
Ο τραγουδιστής σήμερα (πανω) και όταν ήταν ενεργό μέλος των One (κάτω).
one διάλυση
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις