Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Χρυσοχοΐδης Εξάρχεια: “Δεν θα περάσει ο φαρισαϊσμός” – Η ανάρτηση του υπουργού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης Εξάρχεια: “Δεν θα περάσει ο φαρισαϊσμός” – Η ανάρτηση του υπουργού

Χρυσοχοΐδης Εξάρχεια: Ο εξευτελισμός της ανθρώπινης προσωπικότητας δεν είναι νοητός ποτέ, πουθενά, από κανένα και με οποιαδήποτε δικαιολογία.

Χρυσοχοΐδης Εξάρχεια: Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με ανάρτηση στο facebook απαντάει στις καταγγελίες για τα περί αστυνομικής βίας κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια στην επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημειώνει μεταξύ άλλων πως «η Αστυνομία -που είναι περήφανο σώμα, που εφαρμόζει το νόμο και κατά συνέπεια οφείλει να προστατεύει και τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Συμπληρώνει σε όσους έσπευσαν τον κατηγορήσουν ότι «δεν θα περάσει ο φαρισαϊσμός που ξεχείλισε, μετά την πρώτη φορά εορτασμό, χωρίς καταστροφές, των επετείων 17ης Νοέμβρη και 6ης Δεκεμβρίου». Παράλληλα η αστυνομία ανακοίνωσε πως θα διεξαχθεί ΕΔΕ για το περιστατικό που εμφανίζει άνδρες το ΜΑΤ να έχουν ξεγυμνώσει νεαρό που φέρεται να συμμετείχε στα επεισόδια.

Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε ο κ. Χρυσοχοΐδης στο facebook

Ο εξευτελισμός της ανθρώπινης προσωπικότητας δεν είναι νοητός ποτέ, πουθενά, από κανένα και με οποιαδήποτε δικαιολογία. Τελεία και παύλα. Όταν συμβαίνει, η Αστυνομία -που είναι περήφανο σώμα, που εφαρμόζει το νόμο και κατά συνέπεια οφείλει να προστατεύει και τα ανθρώπινα δικαιώματα- έχει τη δύναμη να το αναδείξει και να το αντιμετωπίσει. Κανένα βίντεο, παρά τη δύναμη της εικόνας δεν θα το αλλάξει αυτό. Πολύ περισσότερο δεν θα περάσει ο φαρισαϊσμός που ξεχείλισε, μετά την πρώτη φορά εορτασμό, χωρίς καταστροφές, των επετείων 17ης Νοέμβρη και 6ης Δεκεμβρίου. #ProstasiaPoliti

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις