Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ντελιβεράς αυνανισμός: Παρέδωσε «μοιραία» παραγγελία σε 28χρονη
ΕΛΛΑΔΑ

Ντελιβεράς αυνανισμός: Παρέδωσε «μοιραία» παραγγελία σε 28χρονη

Ντελιβεράς αυνανισμός: Η κοπέλα έντρομη ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, ωστόσο ο 50χρονος δράστης είχε προλάβει να εξαφανιστεί.

Ντελιβεράς αυνανισμός: Ένα ακόμα περιστατικό ασέλγειας σε βάρος γυναίκας συνέβη το βράδυ του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, όπου μία 28χρονη είδε τον ντελιβερά που της είχε φέρει το φαγητό της να αυνανίζεται. Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου μια κοπέλα ηλικίας 28 ετών παρήγγειλε φαγητό από κατάστημα, και λίγη ώρα αργότερα, ο διανομέας της χτύπησε το κουδούνι προκειμένου να της παραδώσει την παραγγελία. Εκείνη του άνοιξε και καθώς έψαχνε να πληρώσει το αντίτιμο της παραγγελίας, αντίκρισε τον διανομέα, ηλικίας 50 ετών, να αυτοϊκανοποιείται μπροστά της. Η κοπέλα έντρομη ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, ωστόσο ο δράσης είχε προλάβει να εξαφανιστεί.

Ωστόσο χθες 8 Δεκεμβρίου αστυνομικοί του ΑΤ Καλαμαριάς κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ σήμερα ο 50χρονος πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα. Παρόμοιο περιστατικό αυνανισμού είχε σημειωθεί ξανά στην περιοχή της Θεσσαλονίκης με πρωταγωνιστή 65χρονο επιδειξία και θύματα δύο 20χρονες έναν μήνα πριν. Ο άνδρας άρχισε να αυνανίζεται και πριν οι κοπέλες προλάβουν να αντιδράσουν, ολοκλήρωσε την πράξη του στο χέρι της μιας κοπέλας. Άμεση ήταν η αντίδραση του οδηγού που κάλεσε την ιδιωτική ασφάλεια του ΟΑΣΘ και την Αστυνομία, στο σημείο έφτασε πρώτη η ιδιωτική ασφάλεια του ΟΑΣΘ η οποία και παρέδωσε στους αστυνομικούς των δράστη. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε σε κοντινό Αστυνομικό Τμήμα.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις