Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ληστής αρνήθηκε χρήματα – Θεσσαλονίκη: Ληστεία με savoir vivre
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστής αρνήθηκε χρήματα – Θεσσαλονίκη: Ληστεία με savoir vivre

Ληστής αρνήθηκε χρήματα - Θεσσαλονίκη: Ένας … διαφορετικός ληστής χτύπησε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Κυριακής σε ένα πρακτορείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ληστής αρνήθηκε χρήματα – Θεσσαλονίκη: Ένας … διαφορετικός ληστής χτύπησε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Κυριακής σε ένα πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Με την απειλή όπλου εισέβαλε στο κατάστημα, εξήγησε στον υπάλληλο ότι δεν έχει πρόθεση να βλάψει κάποιον και θέλει μόνο τα χρήματα. Εκείνη την ώρα, ένας πελάτη που τρομοκρατήθηκε στη θέα του όπλου, έδωσε στο ληστή όσα χρήματα είχε πάνω του αλλά εκείνος… αρνήθηκε να τα πάρει και στη συνέχεια έφυγε πεζός.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος περιέγραψε στην κάμερα του Open τις στιγμές που έζησε και εξήγησε πως παρά το όπλο που κρατούσε ο ληστής ζήτησε ευγενικά από τον υπάλληλο να του δώσει τα χρήματα. Ο υπάλληλος έντρομος από την απειλή του όπλου έδωσε τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο. Αμέσως μετά ο δράστης διέφυγε και μάλιστα πεζός. Τέλος να σημειωθεί πως οι συχνές επιθέσεις στα Πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών στην Θεσσαλονίκη έχουν τρομοκρατήσει τους ιδιοκτήτες τους, οι οποίοι παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις