Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τι κάνω αν τελειώσει το απορρυπαντικό: Η λύση υπάρχει στο μπάνιο
PLUS

Τι κάνω αν τελειώσει το απορρυπαντικό: Η λύση υπάρχει στο μπάνιο

Τι κάνω αν τελειώσει το απορρυπαντικό: Είναι απίστευτο το πόσα πολλά «καθαριστικά» έχουμε στο σπίτι μας χωρίς να το γνωρίζουμε.

Τι κάνω αν τελειώσει το απορρυπαντικό: Σίγουρα σου έχει συμβεί πολλές φορές να ξεχάσεις να πάρεις απορρυπαντικό από το σούπερ μάρκετ. Όπως σε όλους μας άλλωστε. Άλλες φορές πάλι, όταν βρίσκεσαι σε ταξίδι και θες να πλύνεις κάτι, δεν έχεις μαζί σου ολόκληρο μπουκάλι με απορρυπαντικό. Τι κάνεις σε αυτές τις περιπτώσεις;H λύση είναι μια και βρίσκεται στο μπάνιο σου. Κι όμως, μπορεί να σε σώσει ένα άλλο αντικείμενο που έχεις εκεί.

Και αυτό είναι το σαμπουάν. Ναι, μπορείς να ξοδέψεις λίγο από το σαμπουάν σου για να πλύνεις τα ρούχα σου σε μια στιγμή ανάγκης. Δεν χρειάζεται ούτε να χαλάσεις το ακριβό και καλό σου σαμπουάν, αυτά τα μικρά μπουκαλάκια από τα ξενοδοχεία που όλοι παίρνουμε αρκούν.

Τι κάνω αν τελειώσει το απορρυπαντικό: Τα βήματα είναι απλά

Αυτά τα σαμπουανάκια είναι τέλεια γιατί συνήθως είναι πιο ήπια από τα άλλα. Ακόμη, τα baby shampoo και άλλα απαλά, sulfate-free σαμπουάν είναι ιδανικά.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις τα ρούχα σου σε μια μικρή λεκάνη με νερό, να ρίξεις μέσα το σαμπουάν και να τα περιστρέψεις 1 με 2 φορές. Στη συνέχεια αφαίρεσέ τα και άδειασε το νερό. Ξαναγέμισε τη λεκάνη με φρέσκο νερό και ξέπλυνε τα ρούχα ώστε να καθαριστούν εντελώς από τις σαπουνάδες για 5-10 λεπτά. Στύψε τα και στη συνέχεια άπλωσέ τα κανονικά να στεγνώσουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις