Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κώστας Αναγνωστόπουλος – Survivor: Πόσα χρήματα έπαιρνε
LIFESTYLE

Κώστας Αναγνωστόπουλος – Survivor: Πόσα χρήματα έπαιρνε

Κώστας Αναγνωστόπουλος - Survivor: Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για το Survivor, τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Σάκη Τανιμανίδη.

Κώστας Αναγνωστόπουλος – Survivor: Για την συμμετοχή του στο Survivor αλλά και την σχέση του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Σάκη Τανιμανίδη, μίλησε ο «Μισθοφόρος», Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Ο επιχειρηματίας και πρώην μισθοφόρος είχε καταφέρει να φτάσει μάλιστα μέχρι τον ημιτελικό του παιχνιδιού επιβίωσης ενώ στην συνέχεια του έγινε πρόταση να πάρει μέρος και στο Nomads, από όπου λέγεται ότι πήρε ένα πενταψήφιο ποσό προκειμένου να συμμετάσχει.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με συμπαίκτες του στο Survivor

Κώστας Αναγνωστόπουλος – Survivor: H αποκάλυψη για το ποσό που έπαιρνε

Όσο για τα χρήματα που έπαιρνε στο Survivor, όπως είχε αποκαλύψει στο παρελθόν και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ήταν 900 ευρώ τον μήνα. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποιες είναι οι σχέσεις του με τον Σάκη Τανιμανίδη αλλά και τον νικητή του πρώτου Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο.

Όπως είπε: «Είμαι επιχειρηματίας, όπως ήμουν και πριν το Survivor. Μισθοφόρος ήμουν στο παρελθόν, αλλά τα παράτησα γιατί το μεροκάματο έπεσε, όπως και σε πολλές δουλειές. Δεν έκατσα, λοιπόν, σε αυτή τη δουλειά και να γκρινιάζω, σηκώθηκα κι έφυγα. Οπότε, έχει μπει στο βιογραφικό κι αυτό.

Στο Survivor δεν παίρναμε πολλά λεφτά, 900 ευρώ το μήνα, άσε τι ακούγεται. Όταν δηλώνεις συμμετοχή σε ένα τηλεπαιχνίδι δεν περιμένεις ότι θα σε πληρώνουν κιόλας. Όταν δήλωσα συμμετοχή και μου είπαν ότι θα παίρνω 900 ευρώ το μήνα, είπα ‘καλά, αυτοί χαζοί είναι;’. Μετά πήγα και στο Nomads, οπότε μακάρι να γίνει κι ένα Survivor All Star να πάρουμε κανένα μεροκαματάκι. Αν μου γίνει πρόταση για το All Star φυσικά και θα πάω. Αν μου έλεγαν να βάλω εγώ τους παίκτες, θα επέλεγα εμένα, τον Βασάλο, τον Ντάνο, την Ευρυδίκη, την Κολιδά και πακέτο τη Σόφη και τη Σάρα», είπε αρχικά ο Μισθοφόρος.

Κώστας Αναγνωστόπουλος – Survivor:  Ποιες είναι οι σχέσεις του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Σάκη Τανιμανίδη

«Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο έχουμε τυπική σχέση. Αν βρεθούμε, θα μιλήσουμε, αλλά δεν παίρνουμε ο ένας τον άλλον τηλέφωνο. Είμαστε και φίλοι στο Instagram, μέχρι στιγμής. Το λέω γιατί γίνονται διάφορα αυτόν τον καιρό. Δεν μιλάω με τον Σάκη Τανιμανίδη, δεν ξέρω γιατί, δεν με έκανε και ποτέ follow στο Instagram. Δεν έχω και χαρτομάντιλα να βάλω τα κλάματα… Κάποιοι από το Survivor καβάλησαν το καλάμι με τη δημοσιότητα» τόνισε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις