Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ναρκωτικά στο αυτοκίνητο: 35χρονος συνελήφθη επιστρέφοντας από εκδρομή στη Βουλγαρία
ΕΛΛΑΔΑ

Ναρκωτικά στο αυτοκίνητο: 35χρονος συνελήφθη επιστρέφοντας από εκδρομή στη Βουλγαρία

Ναρκωτικά στο αυτοκίνητο: Το εκπαιδευμένο τετράποδο που έκανε έρευνα στο αυτοκίνητο, βρήκε κρυμμένη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Ναρκωτικά στο αυτοκίνητο: Με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του φορτωμένο με ναρκωτικά για κάθε γούστο επέστρεψε από εκδρομή στην Βουλγαρία ένας 35χρονος Έλληνας, αλλά το ταξίδι του βγήκε ξινό, καθώς στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Ορμενίου τον περίμενε ο… σκύλος ανιχνευτής της Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας. Το εκπαιδευμένο τετράποδο που έκανε έρευνα στο αυτοκίνητο, βρήκε κρυμμένες στο εσωτερικό του αλλά και στην κατοχή του οδηγού τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 712,3 γραμμαρίων, άλλες δυο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 10,9 γραμμαρίων και 18 ναρκωτικά χάπια, τα οποία είχε αγοράσει στην γειτονική χώρα.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του δράστη στην Αλεξανδρούπολη, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε κρύψει στο πατάρι άλλες τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 87 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο του 35χρονου που οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας και του ασκήθηκε δίωξη για εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση. Η είδηση αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά τη σύλληψη ενός Πακιστανού υπήκοου κι ενός Βρετανού στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», οι οποίοι έδιναν την εικόνα των τουριστών, κρατώντας μαζί τους πέντε ταξιδιωτικούς σάκους. Στον έλεγχο της αστυνομίας απεδείχθη ότι μετέφεραν ποσότητα ηρωίνης, βάρους εννέα κιλών και 246 γραμμαρίων, σε πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες ήταν επιμελώς κρυμμένες σε διπλό πάτο της αποσκευής τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις