Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πρόωρη εκσπερμάτιση λύση: εύκολος τρόπος αντιμετώπισης
PLUS

Πρόωρη εκσπερμάτιση λύση: εύκολος τρόπος αντιμετώπισης

Πρόωρη εκσπερμάτιση λύση: Η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι το πιο συχνό σεξουαλικό πρόβλημα στους άνδρες. Υπάρχει, όμως, ένας πολύ εύκολος τρόπος να την εμποδίσετε.

Πρόωρη εκσπερμάτιση λύση: Η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι ένα συχνό φαινόμενο, κατά τη διάρκεια της πρώτης σεξουαλικής επαφής με κάποια καινούρια σύντροφο. Η αγωνία που δημιουργεί η καινούρια εμπειρία μας κάνει να χάνουμε τον έλεγχο. Δεν υπάρχει όμως λόγος ανησυχίας. Το πιθανότερο είναι ότι στην επόμενη συνεύρεση το πρόβλημα θα ξεπεραστεί. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που αυτή η δυσλειτουργία επιμένει.

Η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι επακόλουθο σεξουαλικού ερεθισμού. Στους περισσότερους άντρες, συμβαίνει περίπου 4-10 λεπτά μετά από τη διέγερση και τη στύση, συγχρόνως με τον οργασμό. Η εκσπερμάτιση ελέγχεται κατά κύριο λόγο από το κεντρικό νευρικό σύστημα. Τελευταία επιστημονικά δεδομένα καταδεικνύουν ότι αποτελεί περισσότερο νεύρο-βιολογικό και λιγότερο ψυχολογικό φαινόμενο. Ο Γάλλος καρδιολόγος Δρ. Σάλντμαν προτείνει μία πανεύκολη λύση για να αποφύγετε την πρόωρη εκσπερμάτιση.

πρόωρη εκσπερμάτωση λύση:

Πρόωρη εκσπερμάτιση λύση: Το διακριτικό παιχνίδι των μηρών

Σύμφωνα με τον Δρ. Σάλντμαν, όταν νιώθετε την πρόωρη εκσπερμάτιση να πλησιάζει, υπάρχει εύκολος τρόπος να την αποφύγετε. Εάν, λοιπόν, επιθυμείτε να την ανακόψετε αυξάνοντας έτσι τη διάρκεια της ευχαρίστησης και των δύο συντρόφων, ορίστε η λύση. Κατά τον πρώτο τρόπο συνίσταται, κατά τη διάρκεια της επαφής, να απομακρύνετε όσο το δυνατόν περισσότερο τους μηρούς μεταξύ τους και να παραμείνετε σε αυτή τη στάση ώσπου να νιώσετε την πίεση της επερχόμενης εκσπερμάτισης να υποχωρεί. Στο μεταξύ, πάρτε βαθιές ανάσες προσπαθώντας να σκεφτείτε κάτι άλλο. Φευγαλέες και κάπως δυσάρεστες σκέψεις συνήθως βοηθούν. Η απομάκρυνση των μηρών είναι πάντως αποτελεσματική.

Η πρόωρη εκσπερμάτιση αποτελεί την πιο συνηθισμένη σεξουαλική δυσλειτουργία σε άντρες κάτω των 60 ετών, συγκεκριμένα απασχολεί 1 στους 5 άντρες. Αποτελεί νεύρο – βιολογικό πρόβλημα που σχετίζεται με χαμηλά επίπεδα σεροτονίνης στις περιοχές του κεντρικού νευρικού συστήματος που ρυθμίζουν την εκσπερμάτιση (εγκέφαλο και νωτιαίο μυελό).

πρόωρη εκσπερμάτωση λύση:

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις