Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καφέ της Χαράς 2020: Η ηθοποιός που θα κάνει την αρραβωνιαστικιά του Μανωλάκη
LIFESTYLE

Καφέ της Χαράς 2020: Η ηθοποιός που θα κάνει την αρραβωνιαστικιά του Μανωλάκη

Καφέ της Χαράς 2020: Η ηθοποιός που μπαίνει στη σειρά, εκτός από γιατρός του Κολοκοτρωνιτσίου, θα είναι και αρραβωνιαστικιά του Μανωλάκη, τον οποίο υποδύεται ο Πάρης Σκαρτσολιάς.

Καφέ της Χαράς 2020Το Καφέ της Χαράς επιστρέφει στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 με νέα επεισόδια και πρεμιέρα την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου. Ανάμεσα στους νέους ρόλους που θα δούμε στην αγαπημένη σειρά, είναι και η γιατρός του Κολοκοτρωνιτσίου, την οποία θα υποδυθεί η ηθοποιός Μαριαλένα Ροζάκη.

Η ίδια εκτός από γιατρός του Κολοκοτρωνιτσίου, θα είναι και αρραβωνιαστικιά του Μανωλάκη, τον οποίο υποδύεται ο Πάρης Σκαρτσολιάς. «Εγώ είμαι η νεαρή γιατρός που κάνω το αγροτικό μου στο χωριό και είμαι σχεδόν αρραβωνιασμένη με τον Μάνο» είχε πει πριν από λίγες ημέρες στην κάμερα του Πρωινού η Μαριαλένα Ροζάκη. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της Μαριαλένας Ροζάκη:

Καφέ της Χαράς 2020 spoiler: Τα άλλα spoiler που έχουν βγει στη φόρα

Αυτό είναι ακόμα ένα spoiler που βγαίνει προς τα έξω για την αγαπημένη σειρά του ANT1 που επιστρέφει δυναμικά. Το προηγούμενο διάστημα, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία η Ρένια Λουιζίδου ή… Χαρά Χάσκα εμφανιζόταν φορώντας ένα νυφικό το οποίο μας οδηγεί… σε σκέψεις. Παράλληλα, το προηγούμενο διάστημα, ο Γεράσιμος Σκιαδάρεσης είχε προβεί σε ένα spoiler για τον χαρακτήρα του Φατσέα το οποίο προκάλεσε έκπληξη στο κοινό. Και αυτό, γιατί όπως ο ίδιος δήλωσε, ο Φατσέας γίνεται υπέρμαχος της ανακύκλωσης στο Κολοκοτρωνίτσι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις