Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νοτοπούλου ντύσιμο: Η “άκυρη” εμφάνιση στη Βουλή, που προκάλεσε σχόλια
ΕΛΛΑΔΑ

Νοτοπούλου ντύσιμο: Η “άκυρη” εμφάνιση στη Βουλή, που προκάλεσε σχόλια

Νοτοπούλου ντύσιμο: Η νεαρή εκπρόσωπος του ελληνικού κοινοβουλίου έμαθε από τα λάθη της, τουλάχιστον όσον αφορά το ντύσιμό της.

Νοτοπούλου ντύσιμο: Δέρμα, total black και σκούρο κραγιόν στη Βουλή; “Όχι”, θα έλεγαν οι κριτές κάποιου ριάλιτι αν μπορούσαν να εκφραστούν. Η εμφάνιση της Κατερίνας Νοτοπούλου αποτελεί σίγουρα παραφωνία για το Κοινοβούλιο, εάν αναλογιστεί κανείς το ύφος της Ολομέλειας. Οι ενδυματολογικές επιλογές της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνας Νοτοπούλου, η οποία θέλοντας να επιδείξει ένα μοντέρνο προφίλ, νεαρής ηλικιακά πολιτικού, δεν ήταν και πολύ επιτυχημένες, ενώ τα social media πήραν “φωτιά”.

Το total black ντύσιμό της θα μπορούσε να ταιριάζει για μια απογευματινή απόδραση σε καφετέρια, δεν άρμοζε όμως για τη Βουλή. Το πέτσινο μαύρο παντελόνι που τελειώνει στη μέση της γάμπας, κάτι σαν κάπρι, θεωρήθηκε άστοχη επιλογή για να καθίσει στα έδρανα του Κοινοβουλίου.

Το… δίχτυ

Και σαν να μην έφτανε αυτό διάλεξε ένα κατάμαυρο πουλόβερ ζιβάγκο να της αγκαλιάζει τον λαιμό και δύο εκτός μόδας μποτίνια που συνδύασε με… δαντελωτές μαύρες κάλτσες. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις γλωσσικές της γκάφες, όπως τον «Τσέο» και τη συνάντηση «με τον διευθύνων σύμβουλο» αλλά και τα στυλιστικά της φάουλ, όπως τις ροζ λουστρίνι γόβες που φόρεσε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο τον περασμένο Μάρτιο… Κανείς…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις