Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ένοπλη ληστεία – Δημαρχείο Αχαρνών: Εισέβαλαν με καλάσνικοφ, έφυγαν με άδεια χέρια
ΕΛΛΑΔΑ

Ένοπλη ληστεία – Δημαρχείο Αχαρνών: Εισέβαλαν με καλάσνικοφ, έφυγαν με άδεια χέρια

Ένοπλη ληστεία - Δημαρχείο Αχαρνών: Δύο άτομα εισέβαλαν στο δημαρχείο Αχαρνών, κρατώντας καλάσνικοφ με σκοπό να πραγματοποιήσουν ληστεία.

Ένοπλη ληστεία – Δημαρχείο Αχαρνών:  Απόπειρα ληστείας σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο Δημαρχείο Μενιδίου. Δύο άτομα εισέβαλαν στον χώρο και κρατώντας καλάσνικοφ, απαίτησαν από τους υπαλλήλους να τους δώσουν τα χρήματα που βρίσκονταν στο ταμείο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ANT1. Ωστόσο δεν είχαν πραγματοποιηθεί πληρωμές και τα ταμεία ήταν άδεια, με αποτέλεσμα οι δράστες να αναγκαστούν να αποχωρήσουν άπρακτοι. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του περιστατικού φέρονται να διαπληκτίστηκαν με κάποιους από τους υπαλλήλους, χωρίς να τους τραυματίσουν.

Σημειωτέον ότι οι ληστές μπήκαν στο δημαρχείο την ώρα που οι υπάλληλοι έπιαναν δουλειά. Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους βρίσκονται σε εξέλιξη. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι ληστές επιβιβάστηκαν σε κλεμμένο αυτοκίνητο που βρισκόταν έξω από το δημαρχείο.

Απόπειρα ληστείας με καλάσνικοφ στο Δημαρχείο Αχαρνών

Ένοπλη ληστεία – Δημαρχείο Αχαρνών: Τι δήλωσε ο Δήμαρχος 

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Μενιδίου Σπύρος Βρεττός στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 οι άγνωστοι κρατούσαν καλάσνικοφ και μπήκαν στον χώρο από την κεντρική είσοδο, «φώναξαν στους τρομοκρατημένους δημότες να πέσουν στο έδαφος και ανέβηκαν στον πρώτο όροφο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις