Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

26

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παντελίδης «Απομακρυνθήκαμε»: Δικαίωση για την οικογένεια του τραγουδιστή στη δίκη
LIFESTYLE

Παντελίδης «Απομακρυνθήκαμε»: Δικαίωση για την οικογένεια του τραγουδιστή στη δίκη

Παντελίδης «Απομακρυνθήκαμε»: Σύμφωνα με την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή, το τραγούδι “Απομακρυνθήκαμε” έκλεψε κάνοντας ελάχιστες αλλαγές, ο τραγουδιστής Σπύρος Μαγδάλης.

Παντελίδης «Απομακρυνθήκαμε»Με δικαστική απόφαση το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών δικαίωσε την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, σχετικά με την πατρότητα του τραγουδιού «Απομακρυνθήκαμε». Σύμφωνα με την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή, το τραγούδι “Απομακρυνθήκαμε” έκλεψε κάνοντας ελάχιστες αλλαγές, ο τραγουδιστής Σπύρος Μαγδάλης με τον ψευδώνυμο Σπύρος Μακρής. Αναλυτικά η απόφαση του δικαστηρίου:

«Με την  6139/ 2019     απόφαση Ασφαλιστικών μέτρων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών  δικαιώθηκε η οικογένεια Παντελή Παντελίδη για τον υφαρπαγή του τραγουδιού του Παντελή Παντελίδη ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΜΕ από τον  τραγουδιστή με το όνομα Σπύρος Μαγδάλης και  ψευδώνυμο Σπύρο Μακρής, ο οποίος με σκοπό να σφετεριστεί το τραγούδι,  έκανε δημόσιες αναρτήσεις στο διαδίκτυο, όπου το ερμήνευε και το παρουσίαζε  σαν δικό του τραγούδι από τον Ιανουάριο 2019. Η οικογένεια Παντελή Παντελίδη, με την πληρεξούσια δικηγόρο τους ΕΛΛΗ Γ. ΡΟΥΣΣΟΥ,  στράφηκαν  κατά του τραγουδιστή Σπύρου  Μακρή, με την από 31-1-2019 αίτησή τους ασφαλιστικών μέτρων, για την προστασία της πατρότητας του μουσικού έργου του Παντελή Παντελίδη,  ώστε να απαγορευθεί η κάθε χρήση/εκμετάλλευση αυτού του τραγουδιού από το  Σπύρο  Μακρή.

Ο Σπύρος  Μακρής, μετά την επίδοση της αίτησης  ασφαλιστικών μέτρων σε αυτόν από την  οικογένεια  Παντελίδη,  κατέθεσε  την από 14-2-2019 αίτηση ασφαλιστικών όπου ισχυριζόταν ότι το τραγούδι δήθεν είναι δικό του ζητούσε να μην το χρησιμοποιεί η οικογένεια Παντελή Παντελίδη (!). Οι δύο αιτήσεις συνεκδικάστηκαν την 17η Απριλίου 2019  και το δικαστήριο  με την 6139/ 2019 δικαστική απόφαση, απαγόρευσε    στο Σπύρο  Μακρή  να χρησιμοποιεί/εκμεταλλεύεται καθ οιονδήποτε τρόπο το τραγούδι  του Παντελή Παντελίδη ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΜΕ και απέρριψε τη δική του αίτηση ασφαλιστικών μέτρων. Παράλληλα ο ίδιος τραγουδιστής Σπύρος  Μακρής, μετά την αίτηση που κατέθεσε η οικογένεια εναντίον του,  ανήρτησε στο FACEBOOK στην σελίδα του υβριστικό και συκοφαντικό δημοσίευμα κατά της οικογένειας Παντελή Παντελίδη,  για το οποίο η οικογένεια έχει προσφύγει  στην ποινική δικαιοσύνη για την απόδοση των ποινικών ευθυνών του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις