Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αποπλάνηση ανηλίκου δασκάλα: Έκανε σεξ με ανήλικο – Φίλος του γιου της στις ΗΠΑ
ΚΟΣΜΟΣ

Αποπλάνηση ανηλίκου δασκάλα: Έκανε σεξ με ανήλικο – Φίλος του γιου της στις ΗΠΑ

Αποπλάνηση ανηλίκου δασκάλα: Η 40χρονη δασκάλα συνελήφθη λίγες ώρες μετά την παραίτησή της από το σχολείο, ενώ θα καθίσει στο εδώλιο στις 26 Δεκεμβρίου. 

Αποπλάνηση ανηλίκου δασκάλα: Χειροπέδες φόρεσε η αστυνομία πόλης της Φλόριντα σε μια δασκάλα ειδικής αγωγής που έκανε σεξ «εκατοντάδες φορές» μ’ έναν έφηβο, φίλο του γιου της. Ο έφηβος είπε στις Αρχές ότι ήταν 15 ετών, όταν τον ξελόγιασε η 40χρονη Σούζαν Γουέντλ – άλλη μια περίπτωση αποπλάνησης μαθητή από δασκάλα στις ΗΠΑ -. Η σχέση τους, όπως είπε, κράτησε πάνω από έναν χρόνο και στο διάστημα αυτό έκαναν σεξ «αρκετές εκατοντάδες φορές» στο σπίτι της, το δικό του, στο αυτοκίνητό της και την παραλία. Η πρώτη φορά ήταν όταν ο έφηβος πήγε με τον φίλο του, γιο της της Γουέντλ, στο σπίτι της, μετά από έναν αγώνα ποδοσφαίρου κι άρχισαν να πίνουν. Μεθυσμένος καθώς ήταν ζήτησε από τη δασκάλα να κάνουν σεξ, εκείνη αρνήθηκε αρχικά, αλλά στη συνέχεια ενέδωσε. Η 40χρονη δασκάλα συνελήφθη λίγες ώρες μετά την παραίτησή της από το σχολείο, ενώ θα καθίσει στο εδώλιο στις 26 Δεκεμβρίου.

Δεν είναι η πρώτη φορά φυσικά που σημειώνεται ένα τέτοιο περιστατικό. Σοκ είχε προκαλέσει στην Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, η υπόθεση μιας 63χρονης δασκάλας που σκότωσε τον άνδρα της και αυτοκτόνησε μετά τη σύλληψή της επειδή φέρεται να έκανε σεξ με έναν μαθητή της στο σχολείο. Η Emma Ogle συνελήφθη ανήμερα του Halloween και αντιμετώπιζε αρκετές κατηγορίες για την ερωτική σχέση που είχε με τον 17χρονο μαθητή της καθώς πληθαίνουν στις ΗΠΑ τα κρούσματα με δασκάλες που έχουν ανάρμοστες σχέσεις με μαθητές τους. Η τραγική υπόθεση του φόνου και της αυτοκτονίας, όπως όλα δείχνουν, της 63χρονης, ήλθε στο φως όταν άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας κατέφθασαν στο σπίτι της, επειδή ο άνδρας της απουσίασε από τη δουλειά του.

Αποπλάνηση ανηλίκου δασκάλα: Άλλο ένα κρούσμα στις ΗΠΑ

Συνάδελφοί του κάλεσαν ένα συγγενικό του πρόσωπο, που πήγε στο σπίτι και ειδοποίησε την αστυνομία, όταν το βρήκε κλειδαμπαρωμένο και είδε μέσα τη δασκάλα μ’ ένα όπλο. Όταν έφθασαν οι αστυνομικοί η δασκάλα και ο άνδρας της ήταν ήδη νεκροί. Η αστυνομία θεωρεί ότι η Ογκλ πυροβόλησε πρώτα τον 59χρονο σύζυγό της προτού στρέψει πάνω της το όπλο της. Στη Βόρεια Καρολίνα η νόμιμη ηλικία για σεξουαλική συναίνεση είναι τα 16, αλλά εξακολουθεί να θεωρείται παράνομη όταν το ένα εκ των δύο ατόμων ασκεί με κάποιο τρόπο εξουσία στο άλλο, στη συγκεκριμένη περίπτωση μια δασκάλα μ’ έναν μαθητή. Η αστυνομία αποκάλυψε ότι ο μαθητής ήταν που ανέφερε τη δασκάλα σε μέλος του προσωπικού του λυκείου. Η Ογκλ είχε τεθεί σε διασεθιμότητα και είχε σταματήσει να πληρώνεται όσο ήταν σε εξέλιξη η έρευνα.

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις