Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο με άλογο: Ατύχημα σήμερα στη Στυλίδα
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο με άλογο: Ατύχημα σήμερα στη Στυλίδα

Τροχαίο με άλογο: Διερχόμενο όχημα χτύπησε μικρό άλογο και στη συνέχεια το εγκατέλειψε. Το άτυχο ζώο σύρθηκε για τουλάχιστον 200 μέτρα και στη συνέχεια κατέληξε.

Τροχαίο με άλογο: Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα, 5 Δεκεμβρίου, λίγο πριν τις 5:00′ τα ξημερώματα, στην παλαιά εθνική οδό της Στυλίδας. Διερχόμενο όχημα χτύπησε μικρό άλογο. Το άτυχο ζώο σύρθηκε για τουλάχιστον 200 μέτρα και στη συνέχεια κατέληξε. Ο οδηγός του οχήματος φαίνεται να εγκατέλειψε το σημείο.

Διερχόμενοι οδηγοί πολλές φορές έχουν δει μέσα στο δρόμο, στη συγκεκριμένη περιοχή, να κυκλοφορούν δυο άλογα. Πρόκειται για ένα πόνι και ένα μεγαλύτερο. Το ατύχημα έγινε στην παλαιά εθνική οδό, στο ύψος του κάμπινγκ «Interstation». Όπως όλα δείχνουν το άλογο χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα, πιθανότατα φορτηγό, ο οδηγός του οποίου το εγκατέλειψε αιμόφυρτο. Η σύγκρουση πρέπει να έγινε αρκετά μέτρα πριν, αφού ο υπάλληλος του πρατηρίου, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι, δεν αντιλήφθηκε κάτι. Το Α.Τ. Στυλίδας διενεργεί προανάκριση για το συμβάν.

τροχαίο με άλογο τροχαίο με άλογο

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις