Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

25

Φεβρουαρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πορνογραφία ανηλίκων – Πάτρα: Σύλληψη 24χρονου – Ψεύτικο προφίλ με γυναικείο όνομα
ΕΛΛΑΔΑ

Πορνογραφία ανηλίκων – Πάτρα: Σύλληψη 24χρονου – Ψεύτικο προφίλ με γυναικείο όνομα

Πορνογραφία ανηλίκων - Πάτρα: Ο 24χρονος, πάντα σύμφωνα με την αστυνομία, μετέδιδε ζωντανά στο κανάλι συνομιλίες με ανήλικες κοπέλες, τις οποίες προέτρεπε να συμμετέχουν σε πορνογραφικές παραστάσεις.

Πορνογραφία ανηλίκων – Πάτρα: Για πορνογραφία ανηλίκων και πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων κατηγορείται ένας 24χρονος νεαρός άντρας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, άνδρες της Ασφαλείας, αξιοποιώντας στοιχεία που συγκέντρωσαν έπειτα από έρευνα, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του 24χρονου, ο οποίος διαχειριζόταν κανάλι σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας ψεύτικο προφίλ με γυναικείο όνομα. Ο 24χρονος, πάντα σύμφωνα με την αστυνομία, μετέδιδε ζωντανά στο κανάλι συνομιλίες με ανήλικες κοπέλες, τις οποίες προέτρεπε να συμμετέχουν σε πορνογραφικές παραστάσεις. Κατά τη διάρκεια έρευνας που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 24χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής που ήταν συνδεδεμένος στο κανάλι του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Παράλληλα εντοπίσθηκε και αποθηκευμένο βίντεο με υλικό παιδικής πορνογραφίας. Ανάλογο περιστατικό είχε σημειωθεί και στο νησί της Ρόδου, λίγους μήνες πριν. Συγκεκριμένα, στο αεροδρόμιο της Ρόδου συνελήφθη ένας 63χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης. Οι αστυνομικοί του ΑΤ Αερολιμένα Ρόδου συνέλαβαν τον 63χρονο. Ο συγκεκριμένος, αναζητούνταν για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου και πορνογραφία, σύμφωνα με διωκτικό έγγραφο των γαλλικών αρχών. Ο 63χρονος κατηγορείται ότι διέπραξε αυτά τα αδικήματα στη Γαλλία, από το 2011 έως το 2015. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις