Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ριάνα ANTI: Το άλμπουμ της τραγουδίστριας που σπάει ρεκόρ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ριάνα ANTI: Το άλμπουμ της τραγουδίστριας που σπάει ρεκόρ

Ριάνα ANTI: Από το βράδυ της Δευτέρας, το ANTI έγινε το πρώτο άλμπουμ μαύρης τραγουδίστριας που παρέμεινε επί 200 συνεχόμενες εβδομάδες στο Billboard 200 album chart.

Ριάνα ANTI: Ένα ασύλληπτο ρεκόρ κατάφερε να σπάσει η δημοφιλής τραγουδίστρια, Rihanna, με το νέο της άλμπουμ, «ANTI», το οποίο κυκλοφόρησε το 2016. Έτσι από το βράδυ της Δευτέρας, το ANTI έγινε το πρώτο άλμπουμ μαύρης τραγουδίστριας που παρέμεινε επί 200 συνεχόμενες εβδομάδες στο Billboard 200 album chart. Το ANTI είναι το όγδοο άλμπουμ της τραγουδίστριας και κυκλοφόρησε το 2016 με επιτυχίες όπως τα «Work» και «Needed Me» και συνεργασίες με τους Drake και SZA.

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου ρέγκε άλμπουμ της, τα άλλα project της Riri αποδείχθηκαν επιτυχημένα, με το fashion brand της Fenty να έχει λάβει το βραβείο Urban Luxe στη φετινή τελετή απονομής διακρίσεων σε εκπροσώπους της βιομηχανίας από το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας, στο Λονδίνο.

Ριάνα μουσείο: Λίγο μετά τις φήμες για το «Rihanna Museum»

Η είδηση αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά τις φήμες που θέλουν τη Rihanna να αποκτά το δικό της μουσείο στα νησιά Μπαρμπέιντος. Η Rihanna είναι το πιο διάσημο παιδί των νήσων Μπαρμπέιντος και η πρωθυπουργός της χώρας δήλωσε ότι ένα μουσείο αφιερωμένο στη ζωή και την καριέρα της είναι κάτι που θα μπορούσε σύντομα να γίνει πραγματικότητα. Η Μία Μότλεϊ, δικηγόρος και πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός (από τον Μάιο του 2018) στην ιστορία της χώρας, είπε ότι η τραγουδίστρια αξίζει να τιμηθεί με κάτι μόνιμο στη γενέτειρά της, εννοώντας ένα μουσείο και αποκάλυψε ότι οι συζητήσεις βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη μεταξύ του αδελφού της Ριάνα και της κυβέρνησης των Μπαρμπέιντος, σύμφωνα με το The Voice.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις