Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ντέιβιντ Ροκφέλερ εγγονή: Στην Ελλάδα η Αριάνα και οι… σικ εμφανίσεις της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ντέιβιντ Ροκφέλερ εγγονή: Στην Ελλάδα η Αριάνα και οι… σικ εμφανίσεις της

Ντέιβιντ Ροκφέλερ εγγονή: Δεν χάνει ευκαιρία να βρίσκεται στην Ελλάδα η Αριάνα Ροκφέλερ, η 37χρονη εγγονή του μεγιστάνα Ντέιβιντ Ροκφέλερ.

Ντέιβιντ Ροκφέλερ εγγονή: Μετά την πρόσφατη επίσκεψη της στη χώρα μας και τη συνάντησή της με τη Λίνα Μενδώνη, η Αριάνα Ροκφέλερ επισκέφθηκε και πάλι την Αθήνα για διακοπές, αλλά και για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ο Τζον Ροκφέλερ, πατέρας του Ντέιβιντ, λάτρευε την αισθητική της αρχαιότητας και όλες τις λεπτομέρειες που αφορούσαν την αρχαία Αθήνα, το ίδιο και ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ, ενώ το ομώνυμο Ίδρυμα χρηματοδότησε τις ανασκαφές στην Αρχαία Αγορά.

Η Αριάνα Ροκφέλερ συνεχίζει να δείχνει το ίδιο ενδιαφέρον για τα ελληνικά θέματα πολιτισμού, έχει φίλους στην Ελλάδα, αγαπάει τη Μύκονο και περνάει πολύ χρόνο στη χώρα μας. Η Αριάνα Ροκφέλερ που συχνά μοιράζεται τις προσωπικές της στιγμές μα τους φίλους της στο διαδίκτυο ανέδειξε προσωπικές της στιγμές, με ξεναγήσεις στα μνημεία της πρωτεύουσας, αλλά και την επίσκεψη της στη Ρόδο. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Αριάνα Ροκφέλερ στην πρόσφατη επίσκεψη της, στον ιερό βράχο της Ακρόπολης αλλά και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Νιάρχος.

Ντέιβιντ Ροκφέλερ εγγονή: Στις επιλογές της και το μπραντ της Μαρέβα Γκραμπόβσκι Μητσοτάκη

Μετά την Αθήνα ταξίδεψε μέχρι τη Ρόδο κατόπιν πρόσκλησης του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου. Η 37χρονη γόνος της οικογένειας Ροκφέλερ είναι διάσημη ιππέας, ενώ όπου βρεθεί τραβά τα φλας με το άψογο στυλ της. Στις επιλογές της και το μπραντ της Μαρέβα Γκραμπόβσκι Μητσοτάκη zeus+dione. Βέβαια, είναι αλήθεια πως παρόλο το φορτωμένο της πρόγραμμα η Αριάνα Ροκφέλερ βρίσκει χρόνο για έναν περίπατο στην Αθήνα, αν και τα φλας και οι φωτογράφοι είναι στην καθημερινότητά της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις