Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας μπαρ Αλεξανδρούπολη: Με πέτσινο, συνομίλησε με θαμώνες
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας μπαρ Αλεξανδρούπολη: Με πέτσινο, συνομίλησε με θαμώνες

Τσίπρας μπαρ Αλεξανδρούπολη: Ωστόσο όπως έκανε και στην Κοζάνη ο Αλέξης Τσίπρας, όταν τελείωσε τις υποχρεώσεις του, επισκέφτηκε ένα μπαράκι της περιοχής και συνομίλησε με τους θαμώνες.

Τσίπρας μπαρ Αλεξανδρούπολη: Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε την Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας. Κατά την παραμονή του στην Αλεξανδρούπολη ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με δημάρχους της Θράκης, στο δημαρχείο της πόλης και το μεσημέρι με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης,  Άνθιμο. Η περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα ολοκληρώθηκε με ομιλία του στην ανοιχτή συνέλευση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Ωστόσο όπως έκανε και στην Κοζάνη ο Αλέξης Τσίπρας, όταν τελείωσε τις υποχρεώσεις του, επισκέφτηκε ένα μπαράκι της περιοχής και συνομίλησε με τους θαμώνες. Ο Αλέξης Τσίπρας με χαλαρό ντύσιμο, ένα δερμάτινο μπουφάν, χαμογελαστός μίλησε με παρέες που ήταν στο μαγαζί και άκουσε τους προβληματισμούς τους. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε αρκετή ώρα με τον Ολυμπιονίκη, παλαίμαχο παίχτη του Βόλεϋ, Μάριο Γκιούρδα, ο οποίος κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη,. Ο Αλέξης Τσίπρας έβγαλε selfie, ενώ του ζήτησε φωτογραφία και ένας Τούρκος πολίτης από την Κωνσταντινούπολη που βρέθηκε στο μπαρ.

Αλέξης Τσίπρας: Σε μπαρ στην Αλεξανδρούπολη
Δείτε ακόμη

 Κοζάνη: Στο μπαρ της πόλης με νέους και όχι μόνο ο Τσίπρας – Selfies και χαμόγελα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις