Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πυροβολισμοί σε Πανεπιστήμιο: Τρόμος στο Μισισίπι
ΚΟΣΜΟΣ

Πυροβολισμοί σε Πανεπιστήμιο: Τρόμος στο Μισισίπι

Πυροβολισμοί σε Πανεπιστήμιο: Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας άνδρας άνοιξε πυρ εντός του πανεπιστημίου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο.

Πυροβολισμοί σε ΠανεπιστήμιοΣυναγερμός σήμανε, πριν από λίγη ώρα, σε πανεπιστήμιο στο Μισισίπι, έπειτα από επεισόδιο με πυροβολισμούς. Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας άνδρας άνοιξε πυρ εντός του πανεπιστημίου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή μετά το περιστατικό ενώ το πανεπιστήμιο παρέμεινε κλειστό για αρκετή ώρα. «Ο συναγερμός στην πανεπιστημιούπολη JSU έχει αρθεί», δήλωσε, λίγο αργότερα, το σχολείο μέσω του Twitter και πρόσθεσε «Η κοινότητα της πανεπιστημιουπόλεως δεν απειλείται πλέον από τον ένοπλο».

Είναι η δεύτερη είδηση με πυροβολισμούς σε εκπαιδευτικό ίδρυμα της Αμερικής μέσα σε δύο ημέρες. Τη Δευτέρα, το Λύκειο Γουοκίσα Σάουθ, που απέχει περίπου 32 χιλιόμετρα δυτικά του Μιλγουόκι, βρέθηκε στο στόχαστρο. Το σχολείο αποκλείστηκε μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ ενός μαθητή και ενός φύλακα. «Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση», ανέφερε μέσω του Twitter η τοπική αστυνομία. Ευτυχώς δεν καταγράφηκαν θύματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις