Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Βασίλισσα Ελισάβετ τρολ: Το fake μήνυμα που ”πέθανε” την Αυτού Μεγαλειότης
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βασίλισσα Ελισάβετ τρολ: Το fake μήνυμα που ”πέθανε” την Αυτού Μεγαλειότης

Βασίλισσα Ελισάβετ τρολ: Tρολ προκάλεσαν πανικό γράφοντας ότι πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ. Χαμός στο Twitter.

Βασίλισσα Ελισάβετ τρολ: Μια συνομιλία μεταξύ φίλων στο Whatsapp ήταν αρκετή για την διάδοση φημών πως η βασίλισσα Ελισάβετ πέθανε, με το παλάτι του Μπάκιγχαμ να αναγκάζεται να αρνηθεί τους ισχυρισμούς. Το hashtag #Queendead άρχισε να γίνεται trend στο Twitter αφότου άρχισε να κυκλοφορεί ένα screenshot μιας συνομιλίας φίλων, συμπεριλαμβανομένων των «Μπάρνσι, Τζίμπο, Τζος και Μόρτι» στο διαδίκτυο το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με το απόσπασμα της συνομιλίας, ο θάνατος της Αυτού Μεγαλειότητας θα ανακοινωνόταν το επόμενο πρωί και έδινε εντολή στους ανθρώπους να προετοιμαστούν για να κολυμπήσουν στην Μάγχη, στην μνήμη της. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η βασίλισσα πέθανε σήμερα το πρωί, καρδιακή προσβολή, θα ανακοινωθεί στις 9:30 αύριο το πρωί, κανάλι 0800 αύριο σε πλήρες αριθμό 1».  Αφότου έγινε viral η δημοσίευση, χιλιάδες άνθρωποι κατέκριναν τις «ασεβείς» φήμες ενώ πολλοί άλλοι τους κορόιδεψαν επειδή δεν γνώριζαν για την «Επιχείρηση Γέφυρα του Λονδίνου» που θα τεθεί σε εφαρμογή όταν πεθάνει η βασίλισσα Ελισάβετ και η χώρα θα εισέλθει σε μία περίοδο εθνικού πένθους διάρκειας 9 ημερών. Μια πηγή από το παλάτι του Μπάκιγχαμ αρνήθηκε τις φήμες αυτές και δήλωσε στην Daily Mail πως είναι η βασιλική οικογένεια κάνει την «συνήθη εργασία» της, με την βασίλισσα Ελισάβετ να φωτογραφίζεται να φεύγει από το κάστρο Γουίνδσορ για το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Η βασίλισσα Ελισάβετ αναχωρεί από το κάστρο Γουίνδσορ για το παλάτι του Μπάκιγχαμ

Βασίλισσα Ελισάβετ τρολ:  Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα

Η 93χρονη βασίλισσα, θα παραθέσει σήμερα δείπνο για τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και άλλους παγκόσμιους ηγέτες, συμπεριλαμβανομένου και του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ. Εκτός όμως από την σημερινή της εμφάνιση, η βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίστηκε πρόσφατα σε μία εκδήλωση στο Λονδίνο και εθεάθη, σε άλλη περίπτωση να κάνει ιππασία με τον πρίγκιπα Άντριου, στην δίνη του σκανδάλου Επστάιν, και μετά την τραγική συνέντευξή του στο BBC, στα εδάφη του κάστρου Γουίνδσορ στις 22 Νοεμβρίου.

βασίλισσα Ελισάβετ με Ντόναλντ Τραμπ και Μελάνια
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις